Povezovanje DTMF Transceiver MT8888 na telefonsko linijo

A

acburiti

Guest
hi, ne vem, za povezavo pošlje blok DTMF Transceiver MT8888 na telefonsko linijo. Mislim, da ne vem, kaj je pravi vmesnik za linijo in to IC. Obstaja apllication Opomba na: http://www.zarlink.com/common/direct/assets/AN/msan_108.pdf , vendar le razloži, kako povezati sprejemnik blok. Rad bi tudi povezavo pošlje blok na telefonsko linijo. Torej, kako to storiti? Res potrebujem nekoga za pomoč. bye Antonio

Včasih sem 600/600 transformator modem spojka na telefonsko linijo preko rele se uporablja kot "stikalo kavelj". Sekundarni navijanje je utemeljena na eni strani in na drugi strani povezuje sprejemnik polovici 8888 skozi en kondenzator in 2 uporov. Na "kondenzator / navijanje" povezavo točko, povezavo "stik" strani releja trdno stanje in druge "stik" na pin 8 od 8888. Predvidevam, da ste sposobni napisati ukaze, ki ustvarjajo ton. Vključite SSR tik pred vklopom tona in sprostitev SSR na koncu tona. Včasih sem Clair LCA110 trdno stanje releja. Če to ni dovolj info, lahko me kontaktirate na dhewett@phoneline.kscoxmail.com .

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back