povezava med PCB urednik in shematski

kako, če poskusite to .. odpreti PCB urednik ustvariti nov projekt, nato pa kliknite nastavitve> uporabnikov prference> logika potem označite za "logiko edit omogoča", potem velja .. po tem, pojdite na, logika> logika del> nato kliknite na fizični del, našli dip14_3 .. če si lahko dal, izvleček odtis na novo mapo nato dodamo novo knjižnico del v to mapo ..

*. Pad datotek vsebuje nabor informacij padstack za eno obliko pad. Ti se uporabljajo v odtis kot blazinice, je odtis datoteko shranite kot *. koče. Kot je bilo navedeno, preverite, ali je datoteka *. pad navzoči vsak drugačno obliko pad, ki jih pokriva. Oper *. DRA datoteko in poizvedbe blazinice, potem preverite, da je *. pad datoteka prisotni.

lockman, logika meniju nima možnosti za logično del ali pysical del .... to je oly-prepoznajo DC Nets-Assign RefDes-Auto Preimenovanje RefDes Marcé, kaj misliš s poizvedbo blazinice? Oprosti, če im sprašuje preveč vprašanj ... sem bil na tem, za teden dni in sem šla mimo, ne umestitev faze delov ... malo uničen! hvala

Odpri *. DRA datoteko v PCB Editor, izberite eno od ploščic, desno kliknite in izberite "Show element" in boste dobili pogled kot na nastavek. Padstack ime bodo (ali bi moral imeti) ustrezno *. pad datotek.

desnim klikom na pad ne pokaže spustni meni. Vendar pa, če grem za prikaz-> element, nato desni klik kaže temp skupina / zavrne trenutni pokazati lastnosti-> paket hieight max, ampak kaže napolni pravokotnik na -50,00, -675,00 na podrazred PACE_BOUND_TOP PACKAGE_HEIGHT_MAX = 210 MIL ali to pomeni, je povezana s pad datoteke ali ne?

ni čudno, da ne obstaja .. im govorimo o 16,3 verzijo .. Kakorkoli že, poskusite ustvariti nov design, nato postavimo dip14_3. če lahko postavite pravilno, izvleček odtis v novo mapo, ki jo ustvarjajo prej .. nato poskusite znova odpreti svoj projekt in kraj komponento spet ..

si se potrudil, da ga postavite v popolnoma novo zasnovo .... dip, lccp, se qfp stopinje niso dobili dan ... indepndent sestavnega dela je bila dodeljena.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back