Potrebujete rešitev za wifi na srborit 1km od polmera

I

ihaider08

Guest
Pozdravljeni dragi, sem si želi rešitve za wifi na srborit od 1 km polmera, katera koli od pomagaj mi o zvezi s specifikacijo opreme, maximu uporabnikov 50

Hi Če Internet takrat, mislim, da bi rešili svoj problem, kar potrebujete, da gredo vaši lokalni ISP, da vas nasvet o napravi za uporabo, saj je svoje široko paleto naprav, ki bo deloval kot dostopno točko, ki bo nameščen v vašem HSE nato drugi uporabniki dobili bo povezan preko vas. Na Število uporabnikov se bo ta v celoti odvisna od pasovne širine, da vas bo, ki jih ISP, se spomnite, več uporabnikov več pasovne širine, potrebne s čimer se poveča stroške. Če WAN / LAN potem lahko uporabite brezžični usmerjevalnik, ki ima lahko svoj znak raztezajo do 1 km, ki bi lahko stalo in zmore toliko uporabnikov, kot je mogoče. Usmerjevalnik bo deloval kot dostopna točka in ostali uporabniki bodo lahko z njim povežete. Vsi drugi uporabniki morajo imeti brezžične kartice vmesnik. Upam, da to vam bo dala grobo idejo o tem, kaj potrebujete za namestitev brezžičnih vročih točk. Lahko pustite me, če imate kakršne koli druge question.Cheers Kind Regard, Fullforce: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back