Potrebujete pomoč pri VFD VUmeter

N

Nevi

Guest
hi,
Imam stereo VFD VUmeter, ki temelji na AN6870N, ki bi rad za povezavo z line out signal zvočno kartico, CD predvajalnik ...
Iz varnostnega lista, IC lahko ročaj vhodna napetost med 0 in 8 voltov.Rabim nekaj idej, da bi to delo, verjetno z opamp z dobiček in izravnavo, ki potisne line out signal v območju 0-8V.Nisem, da poznajo opamps, tako da je vsaka pomoč cenjena, morda shematični s pravico upor vrednosti.
Hvala lepa!

zvok normalno bi se v območju 2Vrms, ki mora biti v območju SOA za VU.
druga možnost je uporaba preprosta op-amp z pridobili enotnosti, ki imajo velik vnos impedance, ki bi pripomogli tri namene izolacijo signal, preprečuje nalaganje zvok fazi, in omejevanje sedanjega.Ali dodati 10K upor v signal poti.
Ampak potem spet moraš poskus, da dosežejo želene rezultate ..

Naredila sem en VUmeter, in sem končal dodal nizkoprepustni filter, da imajo željo rezultate.

Brez nizko filter prelaz meter je bilo zelo "skoki" zaradi vse frekvence, ki se meri.

Tudi nizkoprepustni filter lahko to imelo dobiček prilagoditi izhod iz zvočne kartice v parametrov svojega IC.

Ponavadi op-A dela z V in-V napetosti, tisti, ki sem se uporablja en sam napajanja 12 voltov.

Povej mi, če hočeš shematski.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back