Potrebujete pomoč na prijemov postopek za HFSS v9.2

M

mirriyaz

Guest
ZZZS Vsi, Najprej hvala za pravočasno nasvete, ki mi jih boste, lahko mi uspe, da odmeva moj anteno na zahtevano Frequnecy za 10GHz, zdaj pa imam nov problem, moj design teče gladko za eno frekvenco, ki airbox Višina lambda / 4 (približno 8 mm), ampak ko sem poskusil, da bi sistem deloval za sweep (od 7 do 11GHz) vsakič svoj mi dali sporočilo, da se napake na strežniku in izvedbo postopka prijemov se je začetno ali adaptivno umre nepričakovano na eni točka ali druga v začetku, ne vem kakšen problem? Moja antena je preprost dveh p @ tch skladu krmijo Mikrotrakasta antena zaposluje podjetij krme, sem nova na uporabo te programske opreme in bi bil zelo vesel vsakršne pomoči, da boste, hvala vnaprej

lahko dam več podrobnosti o analizi setup? kot so: pogostost ki ste ga navedli. Na primer, uporabite očesa na 1GHz, potem si dimnikar frekvence do 10 GHz, boste dobili tovrstnih napak.

Hiiiii Asadfaa, THankx ampak jaz ne mislim, da delaš napako, ker sem nastavim svojo frekvenco do 10 GHz in simulira mojo strukturo za 10 GHz, vendar nekako, če mi lahko predlaga kako nastaviti frekvenco prijemov na 10 GHz bom cenim, čeprav imam 1 GB RAM za simulacije.

Prvič, lahko preverite, ali so vaši rezultati simulacije usklajeno, če ni, morate povečati Maxium število prehodov. In, to lahko storite Lambda Refinement, kot so Target 0,1, in izberite Low-Order Soution Podlaga. Dokler ne dobite pravilnega rezultata, za moje izkušnje, bi bilo 1 valovna dolžina 10segements bilo dovolj za izračun. Če na enem frekvenčnem točko, ki jo je mogoče simulirati, jaz ne morem ugotoviti, kakšna bi bila napaka zgodi v sweep pogostost. sry ne moremo pomagati. Upam, da sem bil jasen.

Hi Mirriyaz, se strinjam s tem, kar je asdfaa dejal. Sem imel enake težave, ko sem bil simulira moj anteno in potem sem povečalo število prehodov, je delal globe. Poskusi, da ... Prav tako, kot je dejal, si lahko ogledate na konvergenco da vidite, kako prijemov prihaja skupaj ... Ananth.

Poskusite očesa pri resonančni freq in iz zraka škatla za 1 / 4 najnižji freq v zamah. Če se iste napake še vedno zgodi, da imajo manjši obseg sweep. Obstaja morda več resonančnih freq obstaja??

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back