Potrebujete pomoč na ADC design

V

vetriselvan

Guest
Hi, Moj prispevek k amp diff je 2V in 1V DC supply.and izhod iz diff amp je 0-5V.This izhod bo zahteva ADC.My je 12 bitov vzporedno ali zaporedno ADC.Can nekdo pomoč mi izbrati ADC in da mi polni shematski obeh diff amp in ADC. Glede Vetri

Ali si morajo fizično izgradnjo ADC? Za visoke ločljivosti ADC lahko to postane precej veliko in težko, kot si pogosto zahteva zelo natančne vrednosti del, da se zagotovi, da bo vaš ADC točne. Če dont treba fizično izgradnjo ADC, jaz bi predlagal, da si requesty brez ADC vzorcev iz Texas Instruments. Imajo širok spekter različnih ADC (serijsko / paralelni vmesnik, številnih resolucij.) Če uporabljate kakšno obliko digitalnega nadzora, jaz bi predlagal, da uporabljate serijski ADC vmesnik, še posebej, če se bodo z več kot eno. To je zato, ker jih uporabljajo veliko manj zatiči za vaš krmilnik. Za diff amp, si lahko ogledate spodnjo povezavo za osnovni opis. [Url = http://en.wikipedia.org/wiki/Differential_amplifier] Diferencialni ojačevalnik - Wikipedija, prosta enciklopedija [/url]

Živjo, jaz dont treba fizično izgradnjo potrebo ADC.i vmesnik ADC z mikro controller.For, da rabim pomoč, da izberejo vmesnik ADC, Št bitov, hitrosti vzorčenja. Rabim za povezavo največ 8 kanalov z ADC.

Hi Vetri, bi nam informacije o poreklu vašega diferencialni signal (max. frekvenca, ...)? Thoma

Hi Thoma, najdete spodaj nastavek za vaše reference.In, ki sem jih uporabljajo vzporedno ADC le na enem kanalu .. Moja zahteva je, rabim za povezavo max 8 kanalov iz Diff.amp do ADC.

Hi Thoma, najdete spodaj nastavek za vaše reference.In, ki sem jih uporabljajo vzporedno ADC le na enem kanalu .. Moja zahteva je, rabim za povezavo max 8 kanalov iz Diff.amp do ADC.So rabim pomoč, da izberejo ADC, vmesniki in resolucij. [Url = http://images.elektroda.net/90_1303532976.jpg]
90_1303532976_thumb.jpg
[/url] Vetri

u lahko uporabite mikrokrmilniška .... bo rešila problem ur

Ya .. bom uporabo mikro krmilnik zraven ADC.But rabim pomoč na izbrati del ADC ne temelji na vmesnikih, resolucije in vzorčenje rates.Also rabim vaše pripombe na zgoraj priloženi shematičen.

1. Ok, saj boste uporabljali do 8 kanalih ADC, je bolje uporabiti serijski ADC vmesnik, saj bo zahtevalo veliko manj pin povezave na vaše mikrokrmilniška. 2. Kakšna je maksimalna frekvenca del signala, ki ga boste vzorčenja z ADC? Vzemite to najvišje frekvence in ga pomnožite z 2. Rezultat, ki ga dobite, je najmanjše pogostnosti vzorčenj, ki jo lahko uporabite za vzorec signal. (Po Vzorčenje Nyquistov teorem) 3. Resolucija, ki jo zahtevajo, je odvisna o natančnosti, ki jo zahtevajo pri vzorčenju signalov. Resolucija bo določila napetost povečanj, v kateri signal bo digitalizirana. Lahko izračun te napetosti prirastek tako vaše referenčne napetosti z 2 do moči N, N, kjer je resolucija ADC. 4. Predlagam, da si bral o osnovah ADC saj vam bo pomagal narediti ustrezne odločitve.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back