potrebujejo pomoč pri vmesniku ženo tipala vzporedna vrata

P

ping86

Guest
hi all.im nove nekdo here.hope mi lahko pomaga. Pred kratkim sem projekt z uporabo pc, da se glasi temperature. zdaj im že pretvorbo analognega signala v digitalni signal z 0804 ic. n 0804 že povezal pravilno, da vzporedna vrata. im using okno xp sp2 os. hočem s programom Visual Basic brati data.but hav malo informacij bit v programskem only.hope nekdo tukaj mi lahko pomaga. Q1.i vem win xp prim ženo win 98/95, potrebujejo nekaj DLL za povezavo I / O za vb, kot inpout32.dll je to? Dal v dir sistem, ampak programiranja sem samo izvedeti c + +. I wan za uporabo vizualnih osnovne narediti, kot GUI (kot je lahko program pokazati uporabnika) upanje kdo mi lahko pomaga, hvala. e-mail: lai_boonping@hotmail.com

hi, VB ne zmorem vzporednih vrat sam po sebi in u potreba dll kot sami omenili. morate samo dodati modul v vašem projektu in klic API funkcije obstaja v dll in to to. Uporabite lahko funkcijo v VB takrat. Vzporedna vrata in H378. Torej si določite vrata in pisanje podatkov. Samad

hmm ... im noob v vb, tako da se moram napisati modul sam ali lahko prenesete iz neke spletne strani? in kakšna je funkcija API? i go našli nekaj modul sample.but še vedno nimajo pojma o tem. je modul je program, ki se povezujejo vb s pristaniščem, tako da lahko vb dostop do vrat?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back