potrebujejo pomoč pri RF na daljinsko upravljanje

N

nipun

Guest
im trudijo, da bi daljinski upravljalnik z atmega16 in standardni tx / rx RF modul (333 MHz). im uporabo USART za pošiljanje in prejemanje podatkov na teh RF modulov na 200 rate.problem baud je njegova ne deluje pravilno, včasih njene daje izhod in včasih njeno daje drugačno o / p.problem ni Wth μc simulacije se kaže kot nalašč results.what lahko pomaga problem.plz

wot tip RF modul u using.also lahko pride do problema dcshifting .. uporabi Antena ... in ga poskusite.

hi nekaj mesecev nazaj sem razvil daljinski upravljalnik z tx rx par, najprej ti moduli so Damm počasi, ti moduli so vsebuje 2222 kodirnik ic (delno tx) in anoter dekoder ic v sprejemniški modul. hitrost prenosa podatkov, so Damm počasi. jo lahko preveri. Najprej pošljite bajt od oddajnika, in potem čakati skoraj 300ms (test case) nato pošlje 0xFF bajt ali zlog 0x00. preveriti, da je na strani sprejemnik s področja. po nekaj vzorčenju boste dobili idejo čas. tudi ti moduli so le eno je zapah vrsta, drugi pa je trenutna. tako preverite tudi, ali (2222l za zapah in 2222m za trenutno) in program ustrezno arnab/vu2bpw

jaz raba ask.i vem teh r počasi, zato sem jo uporabite približno 200 baud rate.i ga potrebujete za daljinski upravljalnik samo zato njeno ok, ampak problem je nekaj časa deluje n včasih doesnt, ali obstaja problem motenj?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back