potrebujejo pomoč pri projektu inverter

S

Spidyelectronics

Guest
Halo vsakdo,
Imam namen inverter.Jaz sem z uporabo pospešiti transformator na ven dajo modula IGBT za povečanje napetosti od 110V do 230V.In z uporabo enega 10uF AC kondenzator vzporedno s sekundarnim transformatorja.
Zdaj dobim pravilno sinusni signal in vse.Ampak problem je, da je primarni transformatorja je porabijo več energije kot je bilo pričakovano.Ko sem poskušal nekako ta problem, sem ugotovil, da proizvodnja vzporedni AC kondenzator je potrebujejo približno 5A in to odraža v primarni do 10A.
Tako lahko vsak strokovnjak povej mi razlog za takšno obnašanje transformator in kondenzator.Ali je zaradi resonance?

Hvala vnaprej.

S spoštovanjem.

Hvala Pico,
Da, imaš prav.To deluje kot tovor.Toda to kondenzator je potrebno za filtriranje ter za dajanje ustrezno obliko vala izhod.
Tako lahko vi izročiti mi koli rešitev, s katero lahko zmanjšam porabi toka kondenzatorja proizvodnje.

S spoštovanjem,
Spidyelectronics.

Hi kolega

Sem imel isto porblem.Some časa nazaj sem razvil most inverter pol dela na 25KHz vožnje piezoelektrični kristal.Včasih sem kondenzator v sekundarnih točno ste storili in vtisne isti problem v osnovnem.
Poglej to tovarna popolno ... Namesto uporabe edini kondenzator za filtriranje signala
v sekundarni vi "je za uporabo" filter L ki ga sestavljajo Induktor v serie s in kondenzator na drugi strani Tuljava (kondenzator bo sekundarna se vzporedno binkoštni dajatev). Narediti ki jih boste morali zelo majhen kondenzator na Doseganje enake filtriranje, in wil zmanjša tok v primary.Maths vključenih zelo zapleteno za mojo slabo možgane, da sem naredil to eksperimentalno.
Vrednost kondenzatorja in Induktor je odvisna od pogostosti delate
vendar pa lahko začnete z nastavljivim Induktor nekaterih mH in kondenzator nekaterih hudred farads.Thake pozorni nano z žico in velikost jedra, da bi Tuljava, da ne bi bilo nasičenje.

Če potrebujete dodatne informacije počutite udobno, da od mene kadarkoli, jaz sem tukaj deliti .... in pomoč ....

Prosimo, če veste, nekateri enega, ki bi lahko delo vtisne Proteus (simulacijske programske opreme)
Hvaležen bi contat

S spoštovanjem

Francisco

Žal mi je za revne angleški .....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back