Potrebujejo pomoč pri končni projekt LETO

S

santoshv82

Guest
Hi, sem v zadnjem letu gradution v elektroniki branch.I am skrbi za projekt, lahko u ppl pl vodnik me nekako, kaj projekt moram takeup in da je potrebno references.As jaz sem začetnik jaz bi raje kaj manj complicated.expecting idej z mikrokontrolerji / procesorji. Ker zdaj imam idejo zaslon krovu, ki je pc compatible.That je eden od ključnih lahko v besedilo, izberite slike o na računalniku, ki se prikaže na zaslonu. veseli ur za pomoč. Regards

Hi, Project je priložnost, da bi obvladali nekatere stvari in spretnosti, s katero boste začeli vaše lov za delovna mesta. Če je vaš projekt interresting boste imeli nobenih težav z intervjuji in boste zlahka službo. Ali je to zadnje leto PROJECT za študij inženirstva ali za Master?

najprej se vam zahvaljujem za odgovor. svoj projekt za končno študijsko leto inženiring.

Hi santoshv82, Ali menite, nadaljuje svoj študij (Master, PhD ..)?

Zato sem vam svetoval, da izberejo projekt, v katerem prevladuje praktični vidik, saj vam ne predvidevajo za izvedbo raziskave v prihodnosti. Moje svetuje, da vas je obravnavati eno od teh vprašanj: 1 - Embedded Systems design / programiranje (z uporabo Arm μP) 2 - DSP programiranje, (z uporabo TI Shark) 3 - Visoka stopnja design (VHDL, Verilog) za ASIC ali FPGA.

dobro ... če sem lahko malo bolj posebno bout project.coz teh področjih so veliko .... tako da ....

Za končni projekt študijskem letu bi morali biti zelo spretnost, temveč je odvisno, kaj je tvoj namen? Ali želite samo projekt, ki se sumitted ali si res želite povečati svoje znanje? kot si rekel, da si le biggener na področju elektronike, tako projekt, ki jih je predlagala master_picengineer so zelo širokem področju projekta in ne boste mogli storiti brez pomoči kakršne koli organa. tako da bom predlagam vam, da izberete možnost, ki jo lahko storite na svoje znanje, saj boste morali odgovoriti v predstavitvi. Mislim, da bi morala iti za System Security ali sporočilni sistem, ki temelji na kateri koli mikrokrmilniška. glede

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back