Potrebno Ideje za biomedicinsko projekte

A

ananth_bme

Guest
Pozdravljeni, sem v zadnjem letu moje BE v BME. i jus želite narediti nekaj novega o mojem zadnjem letu projekte. Ali lahko kdorkoli prosim pomoč mi??? Hvala vnaprej, S spoštovanjem, Ananth

Za nekatere ideje, Google: biomedicinski FYP zadnjem letu projekta Ken

Nisem dobil koli koristne projekte: (Za apneja monitor, lahko u pls mail me podrobnosti???

1. Če želite neželene elektronske pošte z spybots, boste uredite svoj post in odstranite vas email naslov. 2. Forumi so namenjeni za odgovore, da se objavljene tukaj, za vašo korist sedaj, in za druge v prihodnosti. 3. V Google'ing> biomedicinskih FYP zadnjem letu projekta

Sem moram novo idejo .... da biotelemetry sistem, ki temelji na GPRS transreceiving. Vendar pa lahko vem, kje dobiti sredstva za te ... všeč, kar nekako modem za uporabo?, ki PIC i lahko uporabim? , Kako prenesti pridobljeno biosignal od ojačevalnikov na modem ali GPRS telefon, itd pls Pomoč .... ananth:)

Big projekt. Začni na začetku. Kaj veš o vsakem od korakov? Kaj biološke parametre boste ukrep? Kaj senzorji boste uporabili za merjenje parametrov? Kaj instrumentacija ste seznanjeni s senzorjem za pretvorbo rezultatov, ki tok / napetost / frekvence signala? Kaj mikro krmilniki poznate? Kaj programskih jezikov pa ti veš? Vse to še preden prideš do točke GPRS. Ken

jus bo začetek FRM parameter, EKG ... ll b z uporabo LM324 IC na ojačevalec ... misli tudi z uporabo PIC 16FXXX

LM324 ni dober ojačevalec za ta namen. Google: instrumentacija opamp EKG nisem PIC uporabnikov, tako da boste morali ugotoviti, čip, ki je primerna hitrost, ADC vhod območje, in skladiščenje za obdelavo vhodnih in ustvarjajo izhod. Ken

Začnite s pisanjem uporabnik zgodbo zahtev. Določite uporabnika in po potrebi drugimi zainteresiranimi stranmi, kar je uporablja za reševanje sedanje težave in kakšne bodo prednosti novega sistema. Ostani od rešitev, domene, dokler imate zelo dobro razumevanje zahtev

Da bi se odkrito i jus želite dokončati proj, da se moje mere ... tako da mi pomaga z zahtevami za telemetrijo sistem

Namen projekta je usposobiti in preizkusite svoje sposobnosti za reševanje problema na strukturiran način. Če želite začeti off morate navesti zahteve (in obseg) za telemetrijo sistem: Vhodni podatki format (ISO model) Output format podatkov (ISO model) Update stopnja napak popravek prenos na daljavo eno ali več strank (obravnava)

@ Ananth .. najprej telemetrije temeljijo projekti niso novi v biomedicinskih engg. Tam je ponavadi atleast en projekt na leto za telemetrijo, v šoli sem končal engg iz (Mumbai univerze) in kot splošni trend teh projektov, je večina študentov na koncu zaključna le telemetrijo del ali del obdelave signalov, kar pomeni, da zaključi ta projekt, ki ga bodo morali delati vaš ** off. Predvidevam, da ste v TE prav zdaj. Če želite, da gredo naprej s projektom, začeli delati na shematičen od zdaj naprej, saj je to velik projekt. Govori vaš profesorji in se prepričajte, da lahko pomagajo pri tem (vsaj en del). Za komponente preverite katalog vaš lokalni trgovini komponent. Preverite, kaj imajo in potem odločiti, kaj lahko uporabite. Pravilna komponent (industrijski standard), je mogoče težko dobiti na lokalni ravni. Za EKG del google se za "odprto EKG projekt". Oglejte si svoje delo. Najdi preprost analogni vezje in poskusite za njegovo izvajanje uspešno pred pol poti fazi. En član vaše skupine (če jo imate - smo imeli min 2 / max 3) je treba dela na digitalnem delu v celotnem besedilu. Nimam pojma o GPRS pa lahko posvetuje z nekaterimi profesor iz elektronike / telekomunikacijskih oddelek. Prav tako lahko vam bo svetoval kateri koli drugi tehnologiji preprostejša od GPRS, in ki so jim všeč.

Izbral sem GPRS coz ga boste že dolgo razdalje kot katera koli druga ... Prav tako sem nt v katerikoli del obdelave signalov. jus bomo pridobili, prenos, sprejem n zaslon na PC ... morda uporabljajo java temelji Frontend

Ananth ... Actullaly sem storil projekt, kot je isti koncept ... če je mogoče, obrnite se mi bom predlagam ... (Skumar_r1@yahoo.co.in)

Nisem "Biomedical Sleep induktor". To je bil preprost projekt. Dal ti bom kratek opis; Tackle nespečnost, igraje se z osnovnih elektronskih komponent in njihovo preoblikovanje v napravo. Ta mini projekt ustvarja vrsto geo-magnetnega polja in pomaga možgane obdana z idealno okolje za zvok sleep.I se sklicujejo tudi vam link, [URL = http://abiomedicalengineer.com/] biomedicinski inženir [/ URL ]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back