Potreba razlaga za zagonske datoteke v programske opreme ARM

S

sanjay

Guest
Hi all, jaz bi cenil, če lahko nekdo me vodnik o poznavanju zagonske datoteke .. Recetny delamo na projektu, kjer smo uporabili za nalaganje zagonske datoteke za ARM procesor sum, da bo zagonu datoteke initalise celotni stvari spomina, kot tudi stvari v zvezi s angel, SRAM, flash. Ampak to JST tako se je zgodilo, da smo to poskušali, ne da bi strtup datoteko in projekt še vedno delal .. Zakaj bi to delo, ne da bi zagonu datoteke. ??? Da bi več u naslednje informacije so na voljo programska oprema uporablja: ARM SDT Ocena software Microcontroller: AT91R40807 Development Board: EB40 Thanks

[Quote = Sanjay] Hi all, jaz bi cenil, če lahko nekdo me vodnik o poznavanju zagonske datoteke .. Recetny delamo na projektu, kjer smo uporabili za nalaganje zagonske datoteke za ARM procesor sum, da bo zagonu datoteke initalise celotni stvari spomina, kot tudi stvari v zvezi s angel, SRAM, flash. Ampak to JST tako se je zgodilo, da smo to poskušali, ne da bi strtup datoteko in projekt še vedno delal .. Zakaj bi to delo, ne da bi zagonu datoteke. ??? Da bi več u naslednje informacije so na voljo programska oprema uporablja: ARM SDT Ocena software Microcontroller: AT91R40807 Development Board: EB40 Hvala [/quote] Če ne swith izklopite ali ne bo obnovljena, registri spomin CPU confoguration vsebujejo podatke iz prejšnjega initialization ... Mogoče na tej plošči so minitor - BIOS programm, da bi register inicializacijo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back