Potreba po pasovni filter Matlab kodo

S

smartshashi

Guest
Moram oblikovanje pasovni filter in moram pasovni filter kodo za Matlab za analizo. Prosim, pošljite kodo, da me, če kdo ima ali zagotavljajo povezave na net. Hvala ..

hi, lahko ustvarite svoj filter uporabljate FDAtools od matlab, da svojo preprosto, le poskusite;)

fdatool je bater, da bi dobili pasovni filter, bo dal u IIR filtrov cofficents ki se lahko uporabljajo za u ur problem prav tako lahko uporabite u wintool če u želite uporabiti okenski techinque za fir filtri

[Quote = xulfee] fdatool je bater, da bi dobili pasovni filter, bo dal u IIR filtrov cofficents ki se lahko uporabljajo za u ur problem prav tako lahko uporabite u wintool če u želite uporabiti okenski techinque za jelka filtri [/quote] Prosimo, hočem nekaj pomoč pri uporabi fdatool v matlab. Oblikoval sem svoj filter vendar ne vem, kako ga uporabljati za svoj signal. Jaz izvoz filter kot predmet ali delovni prostor ali kot SOS matrico, ali celo kot m-file. Ampak ne morem uporabiti ta filter za moje originalno signal. Kako lahko dobim to. Ali pa, če u predlagali kakšno drugo metodo, za mene, da oblikovanje BPF in ga uporablja za svoj signal. Imam res zmeden. Hvala vnaprej.

Hi! Imam enak problem! Lahko izvaja en filter na fdatool na matlab, potem pa hočem, da ga uporablja za svoj signal in ga ni mogoče. Jaz sem poskušal, da je izvoz v sptool vendar ne izvozne pravilno.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back