pomoč ...

L

lydia

Guest
rabim, da bi našli omako kodo za PIC16F84 za uporabo v narečje DTMF. pls pomoč, če ste sposobni. i je treba, takoj ko zaidejo. hvala. pomoč je zelo cenjen

Zdravo, Tukaj je tisto, kar iščete za: http://www.brouhaha.com/ ~ eric / pic / dtmf.html koda je za PIC16C54 in ne, da se različne potem PIC16F84, vendar boste morali narediti nekaj kode cahnge ... [Color = Temno modra] Če ste našli moj odgovor koristen, kliknite na gumb, ki pravi, mi je pomagal . [/Color] Veliko sreče.

[Quote = gidimiz] Zdravo, Tukaj je tisto, kar iščete za: h ** p: / / www.brouhaha.com/ ~ eric / pic / dtmf.html koda je za PIC16C54 in njegove ne, da se različne potem PIC16F84, vendar boste morali narediti nekaj kode cahnge ... Vso srečo. [/Quote] Bro, To je koda uporablja, kaj je prevajalnik? in kako pripraviti? sem že poskusil z uporabo paralakse asm pripravo vendar ne dela. Torej, do sedaj me skrbi, je, da koda deluje dobro ali ne. Drug problem je, da ni shematski.

Lahko poskusite epanorama.net za vaš projekt. Prepričan sem, da boste našli tam.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back