Pomoč U2270

V

volod_ua

Guest
Hello. Imam problem z U2270B in EM-4001 transporder. Antena imam L = 627uH. In izgradnjo druge Shematični, dela, ampak jaz don `t imajo dobre kartico kodo. V Em-4001 prvih 9 - bitov je 1, imam to bits vendar zadnji bitov ni dobro. V U2270 pin - Izhod je f = 0,4 ~ 2.4Hz, kadar se odpravlja kartice f = 1,54 ~ 1,65; V tuljavo f = 122.5Khz. Uporaba 220nF in 1,5 nf za pin HIPASS, Input. Za dekodiranje uporabljam AVR. Ali mi lahko pomagate. volod_ua@yahoo.com

> V Em-4001 prvih 9 - bitov je 1,> imam ta bits vendar zadnji bitov ni dobro. Nisem seznanjen s em4001. tako da bo samo na splošna vprašanja, morda nekateri od njih dal namig. Kako to misliš "ni dobro"? Ali je "vse 1", "vse 0", spreminja vsakič, ali ...? Ali je "prva 9 bitov = 1" metoda sinhronizacije? Če je tako, je ostalo kodo, tako da ni 9 zaporednih 1? Poskusite tudi, da zajame surovo močjo U2270B o digitalni osciloskopi (ali logični analizator - najenostavnejši bo naredil) in ne "dekodiranju" "ročno" - morda je vaša dekodiranje fw napačna ... Poskusite tudi za nastavljanje antene vezje, če transponder ima vgrajeno anteno / vezje oscilatorja, bi bilo off nazivno frekvenco rahlo (poskusite s 115 na 135KHz) Wek

Kako mora biti freq v izhodni pin (U2270B), ko transporder ni prisoten

To je slabo vprašanje. U2270 učinkovito demodulira zelo šibko AM modulacijo 125kHz "prevoznik". Ko transponder ni prisoten, proizvodnja U2270 učinkovito hrup, in značaj, ki hrupa je odvisna od mnogih dejavnikov, prisotnih v sistemu in v okolju. Če ne morete dobiti (izposodite), digitalni spominski osciloskop (DSO) ali logični analizator, lahko poskusite vzorec izhod iz U2270 v AVR in jo poslali v surovem v PC (ne bom poskušal dešifrirati). To vam bo dala jasnejšo sliko o tem, kaj se tam dogaja. Wek

Ali mislite, Manchester dekodiranje na AVR? Žal nimam vse (z uporabo različnih vrsti modulacije, a tudi če bi imel Manchester, jaz ne bi dal, da stran, in, vseeno, to ni na AVR) ... Poskušam vam namigov, vendar očitno moraš to delo iz sebe. Wek

Opazil sem, da je na izhodnih nožic na U2270B obstajajo hrupa, ki gre na diode detektor in demodulira kot naključni signal. Poskušal sem, da se določi, da brez sreče. Mislim, da hrup gre od proizvodnje blažilcev IC "ali OSC blok. Mislim, da se za nekaj kratko obdobje outpus se izklopi, ko ni transponder. Ko transponder tega potem amplituda Demodulirani signal je veliko večji od hrupa, ki prihaja iz proizvodnje voznika. Ali kdo ve, nekaj nasvetov, kako odstraniti ta hrup?

Moraš odstraniti, da hrup v program, in sicer ko dekodiranje Manchester ali karkoli modulacije. U2270B je zelo občutljivo IC - modulacije na nosilcu je res zelo majhna, tudi z dobro povezanost med "osnovno" coil in transponder - zato je neizogibno, da poberem nekaj hrupa. Morda boste lahko zmanjšali občutljivost (ne vem, nikoli nisem, potrebnih za zmanjšanje le za povečanje), ampak jaz ne mislim, da boste lahko znebiti hrupa v celoti. JW

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back