Pomoč pri načrtovanju anteno z HFSS Ansoft in Ansoft Designer

B

bkang74

Guest
I simuliranimi preprost Mikrotrakasta antena uporabo HFSS Ansoft 9.2 in Ansoft Designer pa dobijo različne rezultate tako za programsko opremo. Antena je excatly enakih dimenzij in krmijo z 50Ω linijo Mikrotrakasta. Včasih sem 50Ω lumped-pristanišče vzbujanje za HFSS in rob pristanišče za Designer. Obe prišel ven drugačen rezultat! Ali lahko strokovnjaki pls preživijo nekaj časa, da preveri design pripete datoteke? Hvala vnaprej. ABU jellycactus@yahoo.com [size = 6] [/size] [color = black

Zdravo, prijatelj! Za design HFSS, ste dodelili napačno točkovni pristanišče. Na prilogo datoteko si lahko ogledate desno Lumped pristanišča dodeljevanje in simulacijo rezultat.

Živjo vsem, imam problem z Ansoft HFSS in Ansoft Designer. Tokrat je zaradi sonde krme patch anteno. Spodaj je simulirano in oblikovanje datoteko z uporabo obeh programske opreme. Čeprav je BW, ki je

Oba pravokotne patch antena deluje na 5.3GHz, ni meja HFSS je dovolj?

Hi everyone, Samo želim reči, da sem našel problem, nisem imel dovolj očes v Designer, ko sem povečal očes v Designer, tako simulira rezultate je zelo blizu in rešiti moj problem ..... : D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back