Pomoč pri intervjuju univerzo za MA v mikrovalovni

A

ayhz2002

Guest
Jaz bo delal intervju z dvema profesorji (telefonski pogovor) na univerzi v Nemčiji. Sem se prijavil na njihove master program v mikrovalovni inženiringa in so mi rekli, da bo pokliči me in me intervjuju za 20-30 minut s postavljanjem vprašanj o matematiki in Izbrana poglavja iz elektrotehnike. Ti ni omenil, kaj teme v posebnih. Rad bi vas vprašati, če lahko predvideti, kaj lahko od približno. Ne maram, da ne intervju. Tudi pregled 4-5 let mojega študija ni lahko v treh dneh. Je kdo naredil tak pogovor pred? Vsi predlogi? hvala ayhz2002

Mislim, da bi v glavnem pregled teme, navedene v svoj življenjepis.

Najbrž se bodo postavljati vprašanja, ki nimajo prave odgovore, da vidite, kako se razmišljanja in reševanja problemov dela. Ali ne postane Usplahiren če dobiš takšna vprašanja.

Mislim, da za nekatera vprašanja, ne oklevajte in pokazati, da u so zelo ustvarjalno mišljenje stil. jih poskusite pokazati, da so u ustvarjalni, agresiven in ambiciozen.

Recimo, da si želijo, da me nekaj, in sem pozabil odgovor na to, ali jaz ne vem. Kaj bo najboljši način za odgovor? Pozabila sem povedati, ali moram pregledati svoje zapiske ali kaj? Ali menite, da bodo njihova vprašanja osredotočen na področju inženirstva mikrovalovni pečici ali pa bo splošna vprašanja? Kaj pa matematika? Vzel sem veliko matematike, vendar pa od enega do pregleda.

Če ste pozabili, jim povedal o tem, kdaj ste se naučili in kaj knjigo, ki bi preučila, da bi našli odgovor. Nato poskusite za izpeljavo odgovor od osnovnih načel. Vprašanje, ki sem imel v mislih, je vrsta, ki je mnoge odgovore, ki so različne kompromise. Primer bi bil, kaj žice velikost za uporabo. Ti bi potem morali razpravljati voltge padec, stroški, fizične omejitve na področju usmerjanja, utripanja luči na istem vezju, in zakonske zahteve. Drug primer bi bil, kaj je treba moči oddajnika, antene, antenski stolp višine, in line slabljenje se uporablja v dani situaciji. Drug primer bi vezje, ki ga ni mogoče videti v notranjosti posodo z dvema zunanjima terminalov. Nekatere meritve kažejo nekatere rezultate. Kakšna je vrednost del vezja in napeljave?

morajo videti vse te Maxwell eqns:!:: idea::?: [quote = ayhz2002] I bo delal intervju z dvema profesorji (telefonski pogovor) na univerzi v Nemčiji. Sem se prijavil na njihove master program v mikrovalovni inženiringa in so mi rekli, da bo pokliči me in me intervjuju za 20-30 minut s postavljanjem vprašanj o matematiki in Izbrana poglavja iz elektrotehnike. Ti ni omenil, kaj teme v posebnih. Rad bi vas vprašati, če lahko predvideti, kaj lahko od približno. Ne maram, da ne intervju. Tudi pregled 4-5 let mojega študija ni lahko v treh dneh. Je kdo naredil tak pogovor pred? Vsi predlogi? hvala ayhz2002 [/quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back