[Pomoč] O dielektrične prevleke za Mikrotrakasta patch antena

C

caocao

Guest
Hi everyone,
I, izpolnjujejo vprašanja o dielektrične prevleke za Mikrotrakasta patch antene, ki zajema od Er je from3 ~ 4, tema vrednost 3,5, in tan (delta) = 0.005.when je zajeta na
Mikrotrakasta antena, ki se odziva na 2GHz, ne zajemajo, če pa je zajeta obliž, ne najdem resonace točke od 1,8 ~ 2.2GHz! In vzorec je slabši kot ne pokriva! Kdo lahko povem nekaj pravil o tem? in ponudi nekaj dokumentov o tem, rabim jih exigence.
Hvala! Regards
CaoCao

Živjo,

Mislim, da resonančne frekvence zaide precej pod 2GHz (ne bi bilo presenečenje, da bi našli okoli 1GHz, vendar ne more biti napovedal).Je varen splošni učinek premaza antene z dielektrično gradiva je, da bi bilo videti več kot v dejanska dolžina, kot če bi razširila fizične velikosti, da bi dobili nižjo resonančno frekvenco.

Obstaja zanimiv članek o tem, vendar rafiniran videti.Če pišete besedilo [učinek izolacijsko prevleko antene], v google prvi zadetek je upravičen Dielectric Constant na url www.ee.surrey.ac.uk/Personal/ D.Jefferies / antennexarticles / diecon.htm, ampak ko sem šel tja Strani ni mogoče najti.Če uporabim google predpomnilnik različico na tem URL, nato pa prihaja s strani koristne besedilo na vašo temo, vendar brez slik.

unkarc

Hi unkarc
Hvala vam za nasvete! Mi lahko ponudi mi neki članek o tem?Rad bi vedel, da globoko
S spoštovanjem!
caocao

Zdravo!
Po mojih izkušnjah obloga nima tako močne učinke, kot ste opisali tam, na 2GHz resonančni preusmerila mb do 50 MHz navzdol.
Kako mach je thikness obloge dielektrične v vašem primeru?

caocao wrote:

Hi unkarc

Hvala vam za nasvete! Mi lahko ponudi mi neki članek o tem?
Rad bi vedel, da globoko

S spoštovanjem!

caocao

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back