Pomoč na Ampere Meter z uporabo LM3915

A

aq_mishu

Guest
Lahko neki organ pomoč mi v oblikovanju amper meter ki so zmožni merjenja 5A max (shunt bo 5W, 0.1ohm upor) Amper meter z uporabo LM3915/LM3914?prosim ....

Czy kiedykolwiek czules, ze moglbys zostac gwiazda overclockingu? Oto nadarza sie szansa: GIGABYTE i portal HWBOT szukaja najlepszego overclockera 3D!
W terminie od wrzesnia do konca pazdziernika 2010 mozna rejestrowac na portalu HWBOT swoje najlepsze wyniki w Unigine Heaven (typowe...

Read more...

Uporaba trenutne divider vezje omejiti tok nekaj sto mili-amperih.Nato uporabite tok napetosti pretvornika vezje z uporabo katere koli op-amp.Za reference preverite Coughlin knjige na op amperov.Uporaba napetostnih vožnje sereis okna detektorjev.Ti dostopi bodo zastopali napetost ravni in tako izvirno sedanji ravni.

LM3915 je logaritemska korake.Morate uporabiti LM3914, ker ima linearne ukrepe.

Z 0,1 shunt ohm, 5a proizvaja 0.5VDC.Bo najnižja LED za LM3914 glede na vložek ov le 0.05V, ki ne bodo točni zaradi input izravnavo napetosti napaka 10mV max.

Uporabite input ojačevalnik z opamp z zelo nizko input izravna napetosti, če accuacy je pomembno.Them lahko LM3914 ima max vnos 5V ali 10V in svojega delovanja offset napaka bo precej manj.

tako da, če ,1 ohm daje 0.5V padca, morem, da bi bilo 10V in potem jaz lahko uporabite LM3914 za pravice graf bar?in napetost razširitev bi bilo treba opamp všeč 741/1458?če je tako, potem bom tudi za upravljanje negativno oskrbe za isto ...pravica?Tudi mi vedeti, kaj se bo padec v primeru ,01 ohm 10A?
Tudi če jaz raba 3915 (imam veliko jih presežek), da bo le izročiti mi log output ..bo velik problem?ali sprejemljivo?Potrudim, da bi izmenjevalnik Batt za LEAD batt Achid in tudi PSU za 10A za VHF Tcvr.in rabim vedeti tok.Ampak ni ravno natančna vrednost ...Samo za idejo ..merjenje ..

Za ojačevanje lahko uporabite LM358, ki je precej pogosta.V zamik 3mV (typ do 7mV (max) bi bila lahko sprejemljiva za vaše namene. Pazite, da v vašem območju, verjetno obstaja ojačevalnike, ki so na voljo boljši izvajalci v smislu nadomestilo za isto ali manj denarja. Wikipedija za "enotno storitev" ojačevalniki. Vse te skrbi, da je obseg vhodna napetost padel na 0 in izravnavo je sprejemljiva. 741 in 1458 niso dobra izbira, če je le en napajalnik na voljo.

Prvi LED luči, ko vnos LM3915 je v 1/23rd vhodnih, da luči 10. LED.
Njeni koraki so logaritmična tako vhodni napetosti, ko je na polovici napetosti, ki luči LED nato 10. 8. LED luči.

Prvi LED luči, ko vnos LM3914 je v 1/10th vhodnih, da luči 10. LED.
Ko vhodna napetost, če je na polovici napetosti, ki luči LED na 10. LM3014 potem 5. LED luči.

Zdi se, da je bolje 3914, v tem primeru ...No tako bi jaz rabo 358 namesto 741 zaradi enotne dobave desno?Fine ...0.5V treba 5V po ojačanja kajne??dobiček je 10.(,5 Za vsako LED).Toda v 3914, je vhodni signal pin 5 in PIN2, kjer je PIN2 utemeljen.Ampak jaz ne morem ukrepa proti tla.To je napetost med shunt.Potem bo, kaj se napeljava?V ojačevalnik in 3914 sta ...Fantje, sem že zmeden ....plz pomoč ..

Kakšen bo padec napetosti preko shunt za 0.01ohm zapreti v omaro z 10A?

Tudi nasvete o uporabi drug števec za uporabo 10A, ali celo 5A uporabe, je treba zgraditi i DVM za vrsto 2V skale z 7107??

Imam tudi presežek LM324.Ali lahko uporabljam, da je za enotno uporabo ponudbo?zato, ker bom potreboval skupno 2 op-amp.eno za dobiček 10 (obračanjem config) in druga za povečanje enotnosti obrnete zaupnik.Cena LM324 je enako kot 1458 v moji državi.

I priporočamo uporabo opamp z nizko input izravnavo napetosti.Ker ne uporabljate, ki ima nizko input izravna napetosti, potem opamp ni potrebna.

Če max vhodna napetost, da LM3914 je 0.5V potem določi referenčne napetosti LM3914 do 0.5V in živeti s kakršen koli znesek vstopnega izravna napetosti, ki jih je.

dobro ...itn't, da ta postane instrumentacija amp?tudi razlika amp config po desni shunt?Mislim, da za natančnost, je treba dopolniti zaradi 5V od 0.5V in potem je treba hraniti v 3914.Zdaj, za to, jaz preprosto uporabiti razlika amp config z dobiček I zahtevajo, in mislim, da lahko uporabite lm324 v tem primeru za enkratno ponudbo.Če sem prav, mi prosim povejte ..če je narobe, tudi pustiti mi znanje plz ...
pomeni pa, za digitalni prikaz, kaj bi bilo treba volt meter za 10A?0-2V fullscale?

Redna opamps in LM3914 so input izravna napaka do 10mV.
Obstaja nekaj opamps, ki imajo svoje vložke laser-obrezani, tako da imajo zelo nizko input izravnavo napetosti.

guys, sem bil v Indiji in je bil nekako zaposlen.nekako ...začetkom dela na to ...bolan 'pustiti veš ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back