Pomoč, ki izolacijo transformator za uporabo s področja

D

dvmman

Guest
Hi kdorkoli lahko povezave me izolacije transformatorja, da lahko uporabljam z mojim 465B osciloskop techtronix za takrat, ko sem testiranja PTM in tudi testiranje valovnih oblik na tvs. Ali bi raje za nakup enega tukaj v Veliki Britaniji zaradi ladijskega prometa .. Ne veste, kaj moram iti z moje področje uporabe, vendar vse cenijo pomoč:. D

Izgleda, da lahko ta osciloskop delo obeh napetosti (115 in 230) in glede na to je ročno moč je max 85W @ 115V, tako da bi šel za 100VA transformator z 2x55V ali 230V sekundarni navijanje .. RS komponent del številke: 2x55 - 504-161 230 - 504-167 Če želite porabiti več denarja dobiš lahko ti "varnostni mestu", transformator, ki je v bistvu zaprt in lončkih izolacije transformatorja z el-cheapo varovalka, vendar sem misliš, da lahko to storite sami .. IanP: D

Treba je opozoriti, da se varnostni predpisi zahtevajo izolacije transformatorjev za napravo, ki se preskuša, ne pa merilno opremo.

[Quote = FVM] Treba je opozoriti, da se varnostni predpisi zahtevajo izolacije transformatorjev za napravo, ki se preskuša, ne pa merilna oprema [/quote] FVM je pravilen:.. Ideja:

Živjo fantje, hvala za info, vendar nisem prepričan, kako moram priključite izolacije transformatorja. Je še kaj, da se lahko kupim, da sem lahko samo priključite na moje področje in nato začeli testiranja .. Jaz sem novi v področji in kupil to področje, da se naučijo na tako jaz sem skupaj newbie: cry: Vem, kako vzpostaviti področje uporabe in da nekaj meritve, vendar bi lahko storili z malo pomoči na tem izolacije transformatorja .. Nikoli nisem imel nobenih izkušenj in elektronike so delali skozi nekaj elektronskih ebooks, da sem dobil tako da vem, kako je mogoče preveriti nekatere komponente z DVM in analogni meter in druge preskusne opreme imam. In sedaj sem na teku z uporabo osciloskopa, ampak je samo mi pravi, da moram uporabiti izolacije transformatorja, ne pa kje in kako jo uporabljati. Vse več pomoči cenjena kot jaz bi rad naredil nekaj testov, vendar ne more v trenutku zaradi izolacije transformatorja. Thanks

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back