[Pomoč] Kako uporabljati UART in M2Mpower IDE za GR47 modul

R

reflectarray

Guest
Živjo, jaz delam svoj projekt z uporabo Sony Ericsson GR47 GSM / GPRS modul. Najprej bi rad, da se naučijo, kako uporabljati UART v GR47, zlasti UART 1 in UART3. Napisal sem preprost program (skripte) z uporabo M2MpowerIDE za nadzor UART3, vendar nič ne zgodi na vse. I preveri tudi UART3 pin (Tx in Rx) z uporabo osciloskopa, vendar spet ocsilloscope niso pokazali ničesar. Napisal sem isti scenarij kot v M2Mpower navodila za uporabo, vendar še vedno ne morem uporabljati. M2Mpower IDE povezan preko UART1 in prepričan sem, da moja strojna oprema ni problem sploh. To omogoča pošiljanje in prejemanje SMS, ki sem uporabo M2MpowerIDE, vendar nisem mogel spremljati z uporabo UART3. Vsak pomaga, bi bilo zelo cenjeno ... hvala vnaprej.

Pozdravljeni, imam GR47, vendar ne za razvoj krovu. Rad bi čisto scenarij v moji modul, ampak jaz še vedno dont vem, kako to storiti. Vsaka pomoč? Prebral sem nekaj o uporabi note sonyericson. Sem poskusil povezati GR47 za uart2 in UART 1 z max3232 vendar se ne zgodi nič. hvala Jaime

Za prenašanje ali brisanje script uporabo M2Mpower IDE, morate povezati GR47 preko UART1. UART 2 za debug. To storiti s M2mpower IDE:prepričajte se, da GR47 zvezi z M2mpower IDE dobro deluje. -Press "Stop Running Embedded Skripte s začetek", tudi "Stop Running Embedded Script"-In potem "Delete Embedded Script" To je odvisno od tega, kje shranite skripte. GR47 je sposoben shraniti do 2 skripte (v režo 0 in slot 1) ob istem času, vendar boste morali zagnati le en scenarij.

imaš de sonyericson razvoj krovu ali ste naredili svoj odbor?

Ne, nimam dev.board za GR47. Ne uporabljam vse GR47 funkcij tako da mislim, da to ni potrebno in je precej draga, kot dobro. I uporabo GR47 dev krovu sam. Kakšen projekt želite, da bi z uporabo GR47?

jaz bi rad, da bi sms kontrolor ... nič posebnega. Ali lahko vidimo shematski razvoj krovu? i dont želite uporabiti scenarij GR47. Hočem da je nadzor na ukaze. Ampak o vedeli, da je bila moja gr je lasten scenarij in hočem, da je čista. [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 1 ur 1 minute: [/color] [/size] moja gr je bila od lokacije sistema ... jo prebere podatke iz gps in ga poslati preko GPRS ... če sem lahko prebral scenarij morda vam lahko pomaga ...

Živjo, sem kupil 3 Sony Ericsson GR47 GSM / GPRS modul iz e-bay, ampak zdaj sem iskal foar M2Mpower IDE. Lahko nekdo pomoč mi s to programsko opremo? hvala

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back