pomoč: kako dima in Flam detektor deluje???

E

eng_ahmed22

Guest
Hi all Želim oblikovanje protipožarni alarmni sistem z uporabo AT89cxx, ampak jaz dont vem, kako detektor dima deluje, ali kaj je njegovo obnašanje, ko zazna dim, da bi mi vedeli, da obstaja r požar na katerem koli kraju. kakšne so njegove ven napetost v normalnem stanju in v stanju ogenj? kako so povezani??? plz pomoč Ahmed

V osnovi ima dve senzorjev, ki zazna toploto in svetlobo ločeno in notranje anded, tako da senzor daje izhod le takrat, ko je toplote in svetlobe tako prisotni kot v primeru ognja

Teorija v ozadju dima ali detektorji plina je interferometry.Try išče Mach-Zhender interferometry.Try iskanje v Googlu za methods.This interferometrijo bi precej pomagala u, da se z detektorji [size = 2] [color = # 999999] Added po 14 minut: [/color] [/size] Pravzaprav sem pozabil omeniti, o tlaku plina sensors.please se nanašajo na to in se sklicujejo tudi na interferometrijo mach-zhender

Kako je dim senzorji delo opisano na: Kako je plamen detektorji delo opisano na: Ti bi morali list za senzor nameravate uporabljati, da bi določili natančne parametre za vaš krog. Obstajajo povezave z proizvajalce na vsakem od zgoraj navedenih referenčnih strani.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back