Pomagajte mi rešiti enačbe!

H

hamidr_karami

Guest
hi vse prosim reši to / inf | | (x ^ (u-1)) * sin (x) dx =??? | / 0 bye

hi steve10 hvala za to / inf z ^ (-u) Pi vem | -------- dz =------------ / 0 1 + z ^ 2 2 * sin ((1-u) * pi / 2), ampak jaz je ne sklepati. Prosimo, da sklepati zame.

[Quote = hamidr_karami] hi steve10 se vam zahvaljujem za to / inf z ^ (-u) Pi vem | -------- dz =------------ / 0 1 + z ^ 2 2 * sin ((1-u) * pi / 2), ampak jaz je ne sklepati. Prosimo, da sklepati zame. [/quote] zgoraj je neposredni citat iz vaše zadnje sporočilo. Ali si prebral? Ali ste pričakovali sem lahko prebral? Ali ste resno o vašem vprašanju, ali so si norčevanje tukaj? V vsakem primeru, bom še vedno lahko uganiti in poskušali odgovoriti zdaj, ne pa tudi kasneje. Poskusite za izračun Vključiti [z ^ (-u) / (1 + z ^ 2), {z, 0, Infinity}]? Obstaja nekaj načinov za rešitev tega integral. Eden od njih je s pomočjo infinte izdelek greha [x]. Postopek je precej dolg in, therfore, ga bomo pozabili. Najlažji način (mi) bi se s pomočjo ostankov izrek. Tu so koraki: 1. Set f (z) = z ^ (-u) / (1 + z ^ 2) (obvestila, da je -10. Ostali le z nekaj algebrskih operacij. Vso srečo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back