Pomagajte mi pretvori Visual Basic 6 kodo za PERL skript

K

Kuzito

Guest
Pozdravljeni, imam to Visual Basec 6 code: -------- Private Sub cmdOff_Click () S MSComm1 "Poskrbite, da je serijska vrata odprta Če PortOpen = False Potem PortOpen = True.." Pošlje podatke Output =. Chr $ (255). Output = Chr $ (1). Output = Chr $ (0) End With 'MSComm1 End Sub Private Sub cmdOn_Click () S MSComm1 "Poskrbite, da je serijska vrata odprta Če. PortOpen = False Nato. PortOpen = True 'poslati podatke. Output = Chr $ (255). Output = Chr $ (1). Output = Chr $ (1) End With' MSComm1 End Sub ------------- Can nekdo mi pomaga pri preračunavanju te kode v kodo scenarij PERL? Hvala vnaprej

Prvo vprašanje, ki sem se je, kaj je končni cilj? Visual Basic je samo Windows jezik, in Perl je najbolj doma na sistemu Unix / Linux / FreeBSD. Ali ste poskušali vrata funkcionalnosti programa Windows na drug operacijski sistem? Ali ste zagotovo nastavite o uporabi Perl? Če se potrudiš v pristanišče program, in ste pripravljeni porabiti denar za rešitev, lahko poskusite REALbasic ( www.realbasic.com ), ki ima možnosti, ki vam omogoča, da razvijejo za Windows, Mac OS , in Linux, in je zelo podoben jezik, v VB. Sem naredil kar nekaj serijskih programskih pristanišča v REALbasic. Če je Perl želite, potem OS, kaj ste se razvija? Ali program potrebujejo GUI (od vaš VB program, je eno)? Obstaja več možnosti za GUI Perl. Ena izmed najbolj pogostih je TK Widgets (Perl / TK). Dostop serijska vrata, je verjetno, da bo odvisno od OS, kot tudi. Mislim, da lahko uporabite Perl odprtih () funkcijo, ki deluje kot fopen C funkcijo () in se lahko uporablja za dostop do serijskega vhoda na * nix sistemih. Upam, da to pomaga, da začnete z off.

Hi, navada Hvala Kuzito, ki dejansko objavil to vprašanje v mojem imenu, da veš odgovore na zastavljeno vprašanje. VB6 koda je naštetih kontrol aa enostavno rele povezan preko USB na PC Windows Xitami teče spletni strežnik. Cilj je, da uporabite to rele za preklop vezje za vklop / izklop s spletne strani. Našel sem PERL skripte za nadzor X10 vodene naprave električnega omrežja ter jih uspešno uporabili, vendar je bil v upanju, da najdejo PERL skript za uporabo rele za preklop nizke napetosti, kot so osnovni baterije / žarnica vezje na začetku. Jaz sem novi v tem pa je imel uspeh s PERL in elektriãna X10 naprav, želim, da se držijo z njim za nizke stikalo napetosti preveč. Hvala lepa za kakršnokoli pomoč vam lahko zagotovi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back