Pomagaj mi s konstelacijo diagram izris sprejetega signala

H

Haftom

Guest
Delam na diagram konstelacije izris sprejetega signala, vendar imam got zavrti ozvezdju zaradi pogostosti izravnavo. Ali obstaja nekdo, ki mi lahko pomaga, da popravi to izravna prosim?

kaj je vaš tip modulacije? Več info plz je lahko zaradi številnih razlogov, na primer freq offset ali vzorčenje v sredini simbolov vaš ploskvi tukaj

jaz sem to testiranje z 4QAM signal. dobiti osrednje frekvence FFT je uporabljeno, a rezultat se prenese frekvence (signal je središčno frekvenco 100 Hz, vendar je rezultat 120Hz). To nadomestilo v frekvenčnem vrti ozvezdju ploskve. kako lahko dobim natančne ekstrakcijo središčno frekvenco od signala? ali kako lahko jaz pravilen offset frekvenco?. (i bili testirani na ploskvi s tem, 100Hz središčno frekvenco je ploskev popoln, vendar moram dobiti frekvence za neznane signalov, če je izračunano pogostnost ni točen vrti). Hvala za vašo pomoč

Pošlji znani podatki, našli znesek rotacije, poiščemo frekvenco offset. Nato, za nadaljnjo neznane podatke, pomnožite to pogosto s prihodnjimi prevoznik in filter neželene naše frekvence. Tako boste zasukati nazaj na pravilno vrednost - b

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back