Pogovor o postavitvi izkušenj RF okoli mobilni telefon.

Hi:: Ali je (so) vse programske opreme, EDA, ki je še posebej uporaben / potreben za to, kar počnete?

Katera orodja za simulacijo line sevanja ali kateri koli problem EMI?

hi, activewei: preklapljanje spekter oddajnik izhodni spekter zaradi PA preklapljanje prehodni

Mislim, da je preklapljanje spekter ne bilo skoraj zaradi stikalo T / R, bi lahko tune kondenzator okoli stikala.

zaradi stikalo ne, ponavadi je PA ramping gor / dol ni tuning bilanca (gladka) ni T / R stikalo, ker T / R Stikalo je pasivni element, tako da ne vpliva na prenos spektra. ali morda je napajalnik sled ali namestitev decoupe kondenzator vprašanje.

Imam problem v TE design, ki se ne mibile uporablja, vendar tako seznanjeni z MP sem povezavo VCO in modulatar z amp buffer in je direktna Pretvarač z nižjih frekvenc. Se mi zdi izhod modulator je v redu, tudi v stanju izhodne moči je 10dbm. faza napaka je manj 2. stopnje, EVM je 4%, vendar, ko sem uporabo pa, da izhodno moč do 40 dBm faza napaka je degradirano, in AKP je worest! lahko nekdo povej mi, kako to storiti z njim?

mckinson: Power rampa je zaradi počasne poberem čas Moč ojačevalnika, kot so podatki v načinu 'burst'. Ampak nimam izkušenj na vprašanje obravnaval vas. Lahko poskusite, da preizkusite svoje vezje pri manjši porabi energije, kjer PA ni deloval blizu P1dB? Menim, da boste videli nekaj izboljšav. DO povej mi za vse nova odkritja:)

NA wirelesscomm: 1 od problemov slabega ACPR je posledica nelinearne characterisitic v PA. Vedno obstaja kompromis med učinkovitostjo PA in uspešnosti. Drugi razlog je, PA razgrajuje fazi hrup LO. Preskus pri nižji vhodni moči, da bo PA, ACPR / napaka faznega treba izboljšati. Prepričan sem, da! : Wink:

1. Rx in Tx je ločen na različne 2 plast. uporabo Mikrotrakasta 3. uporabljajo zaščitni hišo v Rx in TX vezje 4. Crystal line je ločena z ozemljitveno ploščo, se ne okužijo RF signala 5. PLL circiut je layouted na isti plasti z Rx krog

Naredil sem nekaj ujemanje od PA do FEM. Našel sem swiching spekter izboljšali super. Mislim, da je izhod PA no-ujemanje vzrok preklapljanje spekter fialed.

mckinson: kaj je P1dB, dobiček in VSWR od PA pred in po izvedbi ujemanje?

1, Previdno postavitev, da daleč od RX TX in PA 2, uporabite Mikrotrakasta sledenje in izračun impedance. 3, RX sledovih, čim krajše. 4, zmanjša obremenitev kapacitivnosti malih signala 5, skrbno izbrati in kraj ločiti skupne kmetijske politike 6, mount ščit

Befor ujemanje, VSWR je približno 1.75.After ujemanje, okoli 1.16.But, sem našel drugo problem. Ko transmiting, trenutno je bolj 10mA. In Gsm harmonično (okoli 1.8G) je zelo velika. Mislim, da harmonične nekaj na stezo DCS, ker ujemanje sem naredil, je za skladbo DCS. Activewei, mislite tako?

mckinson: 1) ste izvedli ujemanje za pot DCS, in boste ugotovili, da je za harmonično pot GSM večje? Ali ste svojim delovanjem ojačevalniki (GSM / DCS), ob istem času? -> Če je odgovor da, je pogost pojav, da so RF sklopke, kot ste trasmitting two> 1 W RF moči. 2) tok je 10 mA večji, ko ga opravite ujemanje-> to je normalno stanje, kot izhodna moč je nekoliko višji zdaj. (Imam prav?) 3) Kako se vaš opravljajo ujemanja za vaše PA? Load potegnite? ali pa samo paste baker trak na izhodu in spajkanje, ko se meri max moč? 4) je VSWR meri pod pogojem, majhen signal? Če je odgovor da, najverjetneje ne boste videli dodatnih 10 mA, ki ga določi ojačevalnik.

Zavedajte se s svojim banwidth tekmo omrežja, je lahko tudi tekmo 2. harmonično dobro.

P1dB je v bistvu ne vpliva na ujemanje izhod PA, to je linearnosti parameter namesto spremenljivo indeksa, razen sprememb pristranskosti oskrbe. SWR / dobiček se lahko izboljšalo po vašem ujemanje delo opravljeno. S spoštovanjem,

Slabo postavitev oskrbe potiskanje vpliva na VCO bi degrde napaka faznega pesek še frekvenco napak. Nižje VCO pristranskosti ali dušenje dodal, preden PA bi zmanjšanje obremenitev vleče učinek na VCO. S spoštovanjem,

imam broject o TETRA lahko kateri koli organ, pomoč mi?? cry: rabim simulacijo in E-knjige o TETRA. če želite, Podaj mi roko ga poslati:?: da me na: zetfmss@hotmail.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back