Pošiljanje podatkov STATIC IP prek GPRS uporabljate SIM300 modem

B

bobliin

Guest
Hi Jaz sem z uporabo SIM300 GSM / GPRS modem in se je sposoben povezati z oddaljenim strežnikom. Zdaj rabim za potiskanje podatkov STATIC IP. Mi lahko kdo pomaga s tem?:?: To je postopek, sem sledil in status mojega modem zdaj.
35_1230527861.jpg
Thanks Bhargav: cry:

Prečiščeni vprašanje. Najdete zaporedja pošiljanja AT ukazov za povezavo s strežnikom in prejeti nastavitve google strani. [Url = http://images.elektroda.net/92_1231504804.jpg]
92_1231504804_thumb.jpg
[/url] Upam, da bomo pomagali vsem Bhargav

helo tam .. upam, da ste posodobljena z tem forumu ... Delam na podoben projekt ... i HV za pošiljanje podatkov prek sim300 preko GPRS na statični ip sem sposoben povezati jih bt problem je, da so podatki, i poslali na + cipsend> helllooo ctrlz pošiljanje podatkov, vendar ni prispela na strežnik ... prosim pomagajte mi ... Ali mi lahko pošljete vaš projekt kode v zvezi s tem dela ... prosim ... jaz sem čakala na odgovor .... Hvala vnaprej

Ali u najdejo rešitev za pošiljanje podatkov prek GPRS na statični IP? Moram, da storijo enako. torej: najprej vzpostaviti povezavo GPRS z uporabo GSM / GPRS modem (kar sem storil), nato pa poslali nekaj podatkov v statični IP prek GPRS. lahko kdorkoli vodič mi prosim ........

wat commnds so u z uporabo ...? je wud b preprosto 2 hlp u dn ...

hi vsem, sem z sony ericsson GM28 modem in imam isto problem.I bil sposoben povezati z oddaljenim strežnikom zdaj rabim za potiskanje podatkov STATIC IP. Moja modem je drugačen, tako ukazi niso enaki kot SİM300. Thanks

Pozdravljeni vsi, jaz sem z uporabo SIM300 za mojo vlogo. Jaz sem sposoben povezati z oddaljenim strežnikom, ne more izvršiti FTP ukazov. Jaz sem lahko upload / download datotek iz Filezilla, vendar ne iz Serial Port. Ali je problem z Vodafone SIM ali s strežnikom nastavitev. Hvala ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back