Pošiljanje podatkov iz računalnika v FPGA (Spartan 3 starterkit) preko RS232

C

chimera086

Guest
Hi, im res novi na tem projektu in ne vem, kje začeti. Vse, kar vem je, da sem lahko uporabite HyperTerminala za mene, da pošljete podatke do FPGA ... ampak ne vem, kako to storiti ... tudi strojno opremo stvari, za povezavo med PC in FPGA ... tisto, kar hočem je, da preprosto projekt, ki pošilja podatke samo v smeri FPGA, tako da sem lahko uporabite, da so podatki v osvetlitev LED ali kaj storiti ... Pls pomagajte mi ... jaz pošteno dont vedeli, tale ...

Išči po tem forumu! Bilo je podobno vrsto vprašanj in odgovorili.

Kaj vam je potrebno je strojna UART v vašem FPGA. Kot je bilo predlagano v prej Prispevek Forum za iskanje UART.

FPGA Prototyping s primeri VHDL: Xilinx Spartan-3 Version Vaša prijava je v tej knjigi z izvorno kodo.

zdravo Zula sem šla skozi to knjigo tudi. Razumem, funkcionalnost, ampak jaz strjena njeno izvajanje. Bom zelo hvaležen, če lahko dobite me datoteka uporabnikov ovira za kodo v knjigi ki ste jo omenili. Glede Mohsin

[Url = http://www.rose-hulman.edu/ ~ doering/PLD_Oasis/digilent-sp3.htm] Spartan-3 Starter Kit [/url] lahko uporabite to povezavo. Prav tako bi si napisati, kot je ta v datoteko UCF; NET "RXD_Port" LOC = "T13" | IOSTANDARD = LVTTL; # za rx signala NET "TXD_Port" LOC = "R13" | IOSTANDARD = LVTTL | DRIVE = 8 | Ubi = SLOW; # tx signala

dragi si lahko zagotovi me UART koda s tem datoteke uporabnika conbstraint? i bo zares cenili, če koda je v Verilog. tekmujejo teče kodo za Spartan 3. bom res hvaležna za vas. glede

[Url = http://www.amazon.com/FPGA-Prototyping-Verilog-Examples-Spartan-3/dp/0470185325] Amazon.com: FPGA Prototyping s primeri Verilog: Xilinx Spartan-3 Version (9780470185322): Pong P . Chu: Books [/url] je različica Verilog iz iste knjige. in bom zelo cenim, če delate nekaj več kot mi je za vaše projekte?

hi Zula že imam Verilog različico za to knjigo in sem točno po tej knjigi poglavje 8. koda UART se kopira in ni nobene napake v njem. vse kar rabim je uporabnik omejitev datoteke za to kodo. in poleg tega, sem bil dejansko sprašuje, če imate kodo, UART, ki je v delovnem stanju, in vsebuje vse potrebne stvari, kot UCF. Lahko bi bilo zelo koristno za mene. hvala za vašo odgovor glede Mohsin

OMG, UCF ni tako težko, da bi, samo prebral svojo kodo, običajno UART kode potrebujete le RX in TX zatiči, da je povezana z vašim FPGA, če ga ugotoviti sami, se boste naučili veliko. Samo poskusi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back