Pošiljanje in prejemanje SMS s podjetjem AVR in SIM300

Hi, dragi prijatelj. Jaz sem ne kateri koli program, o tem projektu. Plz mi lahko pomagaš ???????[ COLOR = "Silver"] [SIZE = 1 ]---------- Post doda ob 11:01 ---------- Prejšnji post je bil ob 10:46 ----------[/SIZE] [/COLOR] Hi, plz pomoč mi ????????? Plz pomoč mi ????????? Plz Help Me ?????????

/ * Glava file izjavo * / # include / * SFR izjavo * / SFR lcd = 0x90; / * en bit izjavo * / sbit RS = 0x90; sbit EN = 0x91; neveljaven zamudo (unsigned int); / * modem funkcija decalration * / neveljaven uart_init (void); unsigned char (ničen) Rx_data; neveljaven Tx_data (unsigned char), neveljaven Tx_Str (unsigned char *); nična vstop (void); neveljaven gsmcmdsend (unsigned char *); nična gsm_init (void); neveljavno Recv_frm_mob (); ničen snd2mob (); / deklaracije spremenljivke * / unsigned char telefon [15]; unsigned char pass [2] = "Hi"; void main () {lcd_init (); / / Za initalise lcd uart_init ( ); / / Za initalise UART send2mob ();} nična uart_init (void) {TMOD = 0x20; / * timer 1, 8 bit auto reload * / SCON = 0x50; / * iz 9600 bps baud razmerje * / TH1 = 0xfa; / * serijski mod 1, omogočiti sprejem * / TR1 = 1; / * timer1 začetek * /} nična vstop (void) {SBUF = 0x0A; / / line krmo, (TI == 0); TI = 0; SBUF = 0x0D ; / / pomik while (TI == 0); TI = 0;} neveljaven zamudo (unsigned int s) {unsigned int i, j; for (i = 0; i

je opis za vsako vrstico .... prosim poglej v to .. opis, kaj potrebujete?? ste storili preprost serijski comm programov za krmilnik avr ????? če ne napisati preprost program za serijskega komunikacijskega in posredovanje nekaterih podatkov za lcd .....

Hi Moj prijatelj mi ni preprost serijski comm programov za krmilnik avr? Can You Send Me Shematični Ta projekt??

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post doda ob 11:25 ---------- Previous post je bil ob 11:20 ----------</span></span>
Dragi prijatelj, Is It Project Za ATMEGA 32?

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">----- ----- Post dodal ob 11:29 ---------- Previous post je bil ob 11:25 ----------</span></span>
Kje je moj prijatelj ??

jaz sem v pisarni in ne moremo preživeti nekaj časa s tabo .... download vajah AVR in še nekaj programov, na primer glede na to, ali glej primer v avr vgrajen imenik za serijsko komunikacijo .... jaz vekanje biti na spletu več časa .....

Žal mi je, ko si je z nami?

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post doda ob 11:41 ---------- Previous post je bil ob 11:37 ----------</span></span>
Tank You Za koristno, vendar, You Can Design Shematski za ta projekt ?????? Tank You, Tank You, Tank You, Tank vam za pomoč ?????

Hi Dragi prijatelj, First, Tank vam za vašo pomoč ..... Lahko pišete ta projekt ATMEGA32? Plz pomoč mi! Plz pomoč mi! Plz pomoč mi!

Mislim, da je več domačih nalog, ki si skušajo zaslužiti to velja tu ... namesto tega lahko iščete v google in si pripravljen rešitev tooo ..

Hi, Can You My firend Send Me Shematski Ta projekt ????????? Tank You ...........[ COLOR = "Silver"] [SIZE = 1 ]---------- Post doda na 06:35 --------- - Prejšnji post je bil ob 05:28 ----------[/SIZE] [/COLOR] Zdravo, dragi prijatelji. Prosim, pomagajte mi, Prosim, pomagajte mi, Prosim, pomagajte mi, prosim pomagajte mi, prosim pomagajte mi, prosim pomagajte mi .........

hi, moj firend lahko pošljete mi shematskimi ta projekt ????????? Tank ste ...........[ color = "srebrne"] [size = 1 ]---------- post doda na 06:35 --------- - prejšnji post je bil ob 05:28 ----------[/size] [/color] hi, dragi prijatelji. Prosim, pomagajte mi, prosim pomagajte mi, prosim pomagajte mi, prosim pomagajte mi, prosim pomagajte mi, prosim, pomagaj mi .........
stop prosjačenju in nekaj storiti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back