Pošiljanje in prejemanje SMS s podjetjem AVR in SIM300

H

hamsaeed

Guest
Zdravo, dragi prijatelji želim poslati sms z sim300 GSM modula. Jaz sem z uporabo AVR 32 mikrokrmilnika. mi lahko pomagate plz? You Tank za vašo pomoč.

Vse, kar morate storiti je, iti skozi AT ukazi dokument za pošiljanje SMS.using UART vmesnik UC in modula. Iščete tudi ta forum povsem boste dobili materialov. najboljšimi željami

Hi, Dragi prijatelj prosim pomagajte mi? To je za zaključnega projekta Univerza?

Hi You Tank za vašo pomoč. Ampak lahko Pošlji mi Shematični Ta projekt ...

Hi Spoštovani uporabniki. Plz Pomagaj mi, pomagaj mi o tem projektu ..... : Idea:

Ste prebrali material v danem link? Vsaka podrobnost je naveden v njem.

Hi Dear Friend. Jaz sem Read material v danem link. Ampak sem hotel Pošljite SMS z AVR (S Codevision)? Plz pomoč mi? Plz Help Me? Plz Help Me? Hotela sem ta projekt Univerza? Tank You Fro vašo pomoč ...

Nihče je tukaj, da opravljate svoje delo. Mi lahko samo vas pri vašem projektu. Prenos avrgcc za codevision je enostavno. Poskusite in pridi sem, če želite katero koli info.

post, kaj ste storili do sedaj .. poskusite igrati z modem HyperTerminala in razumeti, kako deluje in napišite preprost program za pošiljanje in prejemanje .. boste dobili izhod sami ..

Hi Dear Friend. Najprej si Tank za vaš pomoč. Ampak, moj prijatelj, Plz preprostih To Do It Z Codevision? Tank vam za vašo pomoč ...

to je vzorec program .. če imate Keil nato prevesti in zagnati program in si lahko ogledate dela programa v serijski okno. koli Atmel ali philips 8 bit krmilnik bo podpiral .... da sprememba za vas in krmilnik IDE.

y krmilnik bo po tej logiki samo. je depende na upravljavca uporabljate in njegove sintakse programskega .... ta logika v univerzalno za vse upravljavce in večina modemov ... če imate at89 serija krmilnik bo ta program dorectly delo ... ampak mislim, da pred uporabo Atmel 89 serija krmilnik.

Hi, Tank vas Za koristno, vendar ne morem Build ta projekt? Plz Help Za Build Project ... You Tank za pomoč ....

IDE, ki ... uporabo Keil zgraditi to kodo ali post vam kodo tukaj in povedal, kje so prizadele vas ....

Hi, dragi prijatelj. Prva Tank You For Your Help, rabim ATMEGA32 mikrokrmilnika. . You Tank za vašo pomoč

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post doda na 09:41 ---------- Previous post je bil ob 09: 08 ---------- </span></span>
Kje je moj prijatelj ?????????????

Kaj napake dobiš, ko pripravijo programe ... dodajte pravilno header datoteke. Prvi simulirati kodo in videli, kako deluje in razumeti, da ... lahko ownload Keil UV-2 ali C51 iz [url = http://www.keil.com] Keil Embedded razvojna orodja za ARM, Cortex-M, Cortex-R4, 8051, C166, procesor in 251 družin [/. url ] -> programska oprema za vrednotenje-> C51 je test, kasneje pa ga lahko unstall ... ali spremeniti program za pripravo na vaš IDE ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back