T
TheSirac
Guest
Pozdravljeni vsi, ko gre za PML DUT (PML, mora biti dodeljen na AirBox, ki obdaja DUT, z debelino lambda / 4 vsaj!) Pojavi pogovorno okno in oddajanja Najmanjša razdalja se izračuna.
Ne ravno znan učinek spremembe tega parametra.
Vidim, da če jaz raba privzete vrednosti (npr. 82mm) i zaslužiti neki rezultat.
Če jaz raba večje vrednosti, 10lambda ali 20 lambda (1200mm v drugem slike), i see boljše rezultate.
Tukaj lahko vidite te slike, kjer sem spremenil SAMO najmanjše razdalje radianting parameter.
1. slika: 82mm je privzeta vrednost avtomatično izračuna s 30mm (lambda / 2) AirBox in 6mm (lambda/10) PML.
2st slika: 1200mm je moje osebno najboljša vrednost, natančno 20lambda, če jaz raba večje vrednosti, jaz ne vidim nobene spremembe rezultata.
Mislim, da tudi 5 llambda je dovolj.
Menim, da ta parameter ne vplivajo na izračun Near Field, ki jo oddaja antena.
Ansoft HFSS Online Guide je napisal o tem: "Določite najmanjšo razdaljo med PML in sevalni telo v besedilu Najmanjša razdalja oddajanja box.The PML lastnosti materiala je odvisna od kumulativnega učinka blizu svojih področjih na lokaciji PML površin".
Mislim, da so te informacije slabo.
Rabim pomoč.
Z apreciacijo odkrita
Sirač
Oprostite, toda morate prijavo na ogled te priloge
Ne ravno znan učinek spremembe tega parametra.
Vidim, da če jaz raba privzete vrednosti (npr. 82mm) i zaslužiti neki rezultat.
Če jaz raba večje vrednosti, 10lambda ali 20 lambda (1200mm v drugem slike), i see boljše rezultate.
Tukaj lahko vidite te slike, kjer sem spremenil SAMO najmanjše razdalje radianting parameter.
1. slika: 82mm je privzeta vrednost avtomatično izračuna s 30mm (lambda / 2) AirBox in 6mm (lambda/10) PML.
2st slika: 1200mm je moje osebno najboljša vrednost, natančno 20lambda, če jaz raba večje vrednosti, jaz ne vidim nobene spremembe rezultata.
Mislim, da tudi 5 llambda je dovolj.
Menim, da ta parameter ne vplivajo na izračun Near Field, ki jo oddaja antena.
Ansoft HFSS Online Guide je napisal o tem: "Določite najmanjšo razdaljo med PML in sevalni telo v besedilu Najmanjša razdalja oddajanja box.The PML lastnosti materiala je odvisna od kumulativnega učinka blizu svojih področjih na lokaciji PML površin".
Mislim, da so te informacije slabo.
Rabim pomoč.
Z apreciacijo odkrita
Sirač
Oprostite, toda morate prijavo na ogled te priloge