PLL simulacija; dinamičnega ravnovesja napaka faznega

F

fanshuo

Guest
Hello everyone,
Delam simulacije PLL v Scilab (podobno kot matlab)
Sem prvič zgrajena prva, da kroga obotavljanje filter in sem našel faza napako, ko je zaklenjena, je okoli 5 stopinj.
Potem sem zgradil drugo vodilo za zamik filter z dodajanjem drugega pola, da višje od nič frekvenco v filter, potem pa sem našel napako stanju dinamičnega ravnovesja fazi postala 32 stopnjo.
Preveril sem odprt za prenos zanko funkcije, je na voljo dovolj pasovne širine z 60 stopnjo faze marže.
Ne razumem, zakaj je napaka faznega pridobivanje tudi large.Anybody je namig?

fanshuo wrote:

Hello everyone,

Delam simulacije PLL v Scilab (podobno kot matlab)

Sem prvič zgrajena prva, da kroga obotavljanje filter in sem našel faza napako, ko je zaklenjena, je okoli 5 stopinj.

Potem sem zgradil drugo vodilo za zamik filter z dodajanjem drugega pola, da višje od nič frekvenco v filter, potem pa sem našel napako stanju dinamičnega ravnovesja fazi postala 32 stopnjo.

Preveril sem odprt za prenos zanko funkcije, je na voljo dovolj pasovne širine z 60 stopnjo faze marže.

Ne razumem, zakaj je napaka faznega pridobivanje tudi large.Anybody je namig?

Hi jeff,
Hvala za vaš odgovor.

no, pravzaprav sem model PFD kot multiplikator

Vem, da je faza napaka je obratno sorazmeren dobiček DC.I izračuna, in s frekvenco koraka kot vnos, faza pa mora biti manjša od 3 stopnje.

Preveril sem odprt za prenos zanko funkcije, ker sem vrsto sumljivih njegove stabilnosti.

fanshuo wrote:

Hi jeff,

Hvala za vaš odgovor.no, pravzaprav sem model PFD kot multiplikatorVem, da je faza napaka je obratno sorazmeren dobiček DC.
I izračuna, in s frekvenco koraka kot vnos, faza pa mora biti manjša od 3 stopnje.Preveril sem odprt za prenos zanko funkcije, ker sem vrsto sumljivih njegove stabilnosti.

Hi fanshuo,

Ali ste prepričani, da dodate drugi pole vam ni zmanjšala dc dobiček iz zanke?
Kako ukrepa, faze stanju dinamičnega ravnovesja napako?
S spoštovanjem

Z

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back