PLL Jitter, Frequency, in Linewidth (0.25um, 0,18 um, 90 nm, itd.)

J

john_cambridge

Guest
Živjo, jaz sem sem novo oblikovati, in je osnovno vprašanje - za PLL z določeno izhodno frekvenco, na primer 500 MHz in 1 GHz, za kaj se bo stopnja jitter spremembo linewidth zmanjšuje? ali je jitter bolj povezano s frekvenco? Sem pogledal na nekaj specs (0,13 um 90 nm), in ga Treperenje vrednosti zdi približno enako. Se zdi to prav? Hvala, John

Ne vem, o širini črte, ampak za digitalne signale, napetost višina je velik dejavnik. Če naključno hrup ostane isti, 5V logika družina se dogaja, da imajo dosti manjši hrup fazi od 1,3 v družini logika! Enostavno signal hrupu vprašanja. Tudi vrsta strukture in ima velik vpliv. CMOS, z intersticijsko navaja past, se dogaja, da imajo več hrupa kot strel junciton napravo.

Napetost višina ni važno. To je rob stopnje in input-napetost-širina linearne regiji faze detektorja. Edge stopnja veliko veliko bolje v procesih geometrije lepši. Kaj ni bolje, je, koliko ljudi, stvari paket skupaj in kako dobro, kar on-chip interferers; železnici premetavati iz vseh hitrejši prehodi proti ne-zelo-različne ponudbe sledenje in bondwire induktivnost, in tako naprej. To ni preprosto linijo fit. Navadi se, da če si preganja izboljšanje delovanja v analogni kaj poleg surovega frekvence ali surovega napetosti. Moral bi biti tako srečni, da posamezne naprave hrup je glavni dejavnik. Če se pojavi resni glede merjenja jitter boste zelo težko dobiti instrumentov obravnava zanesljivo spodaj 10pS. Zelo draga "področji in veliko dela za čiščenje vašega klop vsakega vira hrupa, itd si lahko videl mejo meritev več kot realnost. Še posebej, če gre za proizvodno mejo za ATE, da je treba zagotoviti, je to verjetno način sandbagged in vse o ATE platformo omejitve.

Ja, je isto, ko nekdo poskuša design najboljše občutljive z najnižjimi sprejemnik hrupa tla, ko dejansko prejme frekvenčnem pasu, je desetkrat hrupnejših od tal RX hrup (posledica več dejavnikov, kot so: daljnovodi, CATV, vžig, industrijske , celični, radarji, vreme, nebo / sončna). Kmalu, zaradi toliko hrupa, moramo design crappy sprejemniki in uporaba kW moči :) TX

Ja, je isto, ko nekdo poskuša design najboljše občutljive z najnižjimi sprejemnik hrupa tla, ko dejansko prejme frekvenčnem pasu, je nekajkrat hrupnejših od tal RX hrup (posledica več dejavnikov, kot so: daljnovodi, CATV, vžig, industrijske , celični, radarji, vreme, nebo / sončna). Kmalu, zaradi toliko hrupa, moramo design crappy sprejemniki in uporaba kW TX power

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back