PICKIT2 AS Razbubnik PK2Error0028 in ICD2

J

Jose Fausto

Guest
Živjo, želim primerjati PICKIT2 in ICD2, očitno, da je drugačen v podporo Kol mikrokrmilniška vsak lahko podpira .... 1 .- maja morem povezati v računalniku več kot en PICKIT2 ali ICD2? Jaz conected two PICKIT2 ob istem času in moj računalnik shutdown ..... Jaz didnot je test z ICD2, ker sem samo še eno 2 .- sem testiral en program z ICD2 in deluje normalno, v debugging. ampak ko sem želite uporabiti PICKIT2 prvič delal, vendar se po nekaj časa, brez sprememb sem dobil napako, kot PK2Error0028 ..... 3 .- Testiran en program v debugger z ICD2 in PICKIT2 z PIC16F877, in deluje ok, kasneje spremenila v PIC16F877A (nova različica PIC), seveda modifing programske opreme, in teče v ICD2 ok, vendar ni enaka v PICKIT2 in spet dobil isto napako PK2Error0028. Vem Microchip je še vedno določitev težave PICKIT2 kot iskalnik napak, ampak me zanima vaše komentarje za težave ali omejitve za PICKIT2. JOSE

Ta napaka PK2Error0028, zgodilo, v tem primeru, ko canot PICKIT2 vstop v debug načinu, po programu IC. Jose

Sem naletel na isto napako z pickit2. lahko kdo mi pomaga?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back