pic16f628 alternativnih ura

N

neazoi

Guest
hello sem na števec projekta videl tukaj
http://homepage.eircom.net/ ~ ei9gq/counter.html
Moram spremeniti kristalno povezana z pins15 in od 16 do zunanjega natančnejšega vira frekvenco.

kako naj naredim povezavo na čip nožice?

Moj zunanjo referenčno frekvenco izhoda isti frekvenci kot kristal in ima koaksialni izhod (ščit koaksialni kabel priključen na ozemljitev).

neazoi napisal:

hello sem na števec projekta videl tukaj

http://homepage.eircom.net/ ~ ei9gq/counter.html

Moram spremeniti kristalno povezana z pins15 in od 16 do zunanjega natančnejšega vira frekvenco.kako naj naredim povezavo na čip nožice?Moj zunanjo referenčno frekvenco izhoda isti frekvenci kot kristal in ima koaksialni izhod (ščit koaksialni kabel priključen na ozemljitev).

Rabim malo pomoč, saj ne najdem linijo ..
Tu je skupščina koda attatched, bi cenim, če bi vam pomagal.Ali obstaja način, da delaš, ne da bi ponovno program čip?
na primer v enem morda želeli, da preklopite med notranjo in zunanjo uro, ne da bi ponovno program čip ..?

neazoi napisal:

Rabim malo pomoč, saj ne najdem linijo ..

Tu je skupščina koda attatched, bi cenim, če bi vam pomagal.Ali obstaja način, da delaš, ne da bi ponovno program čip?

na primer v enem morda želeli, da preklopite med notranjo in zunanjo uro, ne da bi ponovno program čip ..?

Veliko veliko hvala!

Torej, vse i narediti je, sem povezati moj zunanjo referenčno uro na pin16 na čipu, in pustite pin15 idle.

Nisem vedel, da le varovalke je treba spremeniti za to, sem mislil, da nekaj kode v programu je treba spremeniti.

Zdaj sem lahko uporabite zunanji oscilator ali pa hitro in umazano kristalno na notranje informacije.Bom poskusil to in vas obvestili

Hvala!

neazoi napisal:

Veliko veliko hvala!Torej, vse i narediti je, sem povezati moj zunanjo referenčno uro na pin16 na čipu, in pustite pin15 idle.Nisem vedel, da le varovalke je treba spremeniti za to, sem mislil, da nekaj kode v programu je treba spremeniti.Zdaj sem lahko uporabite zunanji oscilator ali pa hitro in umazano kristalno na notranje informacije.
Bom poskusil to in vas obvestiliHvala!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back