pic vmesnik z gps (bt-320r)

To je priročnik za GT-320R [URL = "www.softelectronics.ru/docs/gps/GT-320R.pdf"] GPS www.softelectronics.ru/docs/gps/GT-320R.pdf [/URL] Lahko ga prek vmesnika RS232 nožice.

hvala, ko sem povezati moj gps modul (gt320r) na pc. lahko preberete NMEA ukazov (to pomeni, da iz NMEA format), vendar podatki niso correct.the čas sinhronizacije ni pravilna in longittude & lattitude je 000000000.the satelitski sellection je avtomatsko in naslednji feild je '1 '(se navede napaka?). Je moj GPS modul dela? i je povezan preko hiper terminal (4800 BRT)

Sliši se, kot imate slab signal - kako so prikazane mnoge satelities? najdemo v mnogih stavbah GPS ne deluje v celoti ali dajejo napačne rezultate

Shahid .. GPS, če ne delujejo za dolgotrajno gre za zagon hladnega motorja in vzame več časa, da pridejo gor ... flash gps je prevelika in jo je treba eraased do novih podatkov, ki je napisan .. moja gos traja pol dneva, da pripravi, če ne delujejo za 15 ali 20 dni .. ali če imate GUI nato sproži toplo ali vročo začetek. vidim, da je antena nameščena izven okno za dober signal .....

GPS register bo rfrsh na vsake 3 sekunde. če u connctd, da th serijska vrata (Če je nastavljen), lahko prejema RMC paket na vsake 3 sekunde

Ja ur rit, i ts vsak 1sec
[SIZE = "3"] [COLOR = "red"] opozorilo moderatorjev .. dont sms uporaba vrste ali kratka jezik typings roko v forumu .... [/COLOR] [/SIZE]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back