Pišite dovoljenje za Linux

S

safwatonline

Guest
hello,
i nameščena svoj FAT32 voziti na linux jedro Fedora 3, i jih vložite v mapo z imenom / druge-pogoni
Znam prebrati jih globo od uporabniški račun in od korenin, ampak želim pisati o njih od linux, jaz ne morem delati od uporabnika, kot jaz dont imajo dovoljenje za pisanje, si se potrudil dati dovoljenje za svoj uporabniški račun od korenin, ampak ko sem ček škatla v dovoljenja, je dont želeli preveriti!, Shouldnt root lahko naredite tako, da tudi jaz added svoj račun "user" tako korenski skupini in adm skupino "Mislil sem, da je lahko upravitelj"
ampak problem je, da dovoljenja za pisanje je podan tto Lastnik, ki je samo root,
poljuben umislek kako popraviti to?
thnx,
a.safwat

Sem imel isti problem .... Bom videl, kaj lahko najdem za vas.

Poskusite to ena pa ... ne prebrati vse.
Koda:

http://www.linuxforums.org/forum/debian-linux-help/58112-how-do-i-change-permissions-hard-disk.html?highlight=fat32

šele raba to zapoved chmod -777 in imenik u želijo omogočiti dostop do .... preveri človek chmod za popolne info ......

Lahko se poskusite prijaviti kot su, tako da boste lahko dostop in pisanje na nekaj imenik.

Si se potrudil nastavitev pravic, da mount imenik (npr. / mnt/fat32)?.
Prav tako preverite, če ste ga navedli v / etc / fstab z možnostjo "uporabnik".

Ne morete nastaviti dovoljenja datoteke znotraj FAT32 disk.

Ali ste prepričani, da ni bilo filesystem NTFS?

hi
morate desni klik na ikono in izberite permisson in nato še napisali, da jo označite potem vaš program bo zapisljiv.
bye

file

Poskusite folloing v / etc / fstab
datoteko
Koda:

/ Dev/hda2 / mnt / C_Drive vfat rw 0 2

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back