PCB in shema za Microchip ICD

lahko kdorkoli dal ICD pcb risanje v realnem obsegu. Mislim, da bi PDF skrči risbe. Našel sem bitne slike na net, ko sem poskusil tiskati z Paintsh0p pro z 100% obsega, da ustreza vsem A4!

I zgradili ICD1 in z MPLAB 5.xx je zelo dobra. Poskušal sem ga uporabljati z MKB z njihovimi firmware, vendar ima nekaj pronbem v downloading SW in whei grem v debug načinu odgovor nanj me Thant "ura iz debugger ni pravilna, se lahko debug onemogoči". Debug ne onemogočiti, in ne mislim, kaj je to sporočilo. Lahko nekdo pomoč mi? Thx Lollo

Živjo, Kakšna je vrednost ciljnega ura? S katero različico MPLAB ni problem zdi? Če je vaš cilj frekvenca previsoka in kablu predolgo imate lahko nekaj težav. CD:)

Oprostite, pozabil sem kos:? ... V MPLAB 5.7xx je OK, ampak poskuša debug v ide CCS, z njihovimi firmware (v. 1,25) za 16f876, kaže problem o pogostosti debugger uro. Cilj je tekmovanje v teku na 4MHz in ICD is@3.68 ... MHz. Kabel je približno 25 cm. thx Lollo

Živjo, Oprosti, ampak ne morem nič za vas, ker ne uporabljam CCS. CD: oops:

Tukaj je shema za ICD2 za vrata COM. h ** p: / / www.5v.ru/micd2mc1.htm Če kdo želi, PCB, delam na tem, in ko sem končal, bom upload file.

PCB in shema ICD2 eno plast za ICD2 Good [size = 2] projekt Jose [color = # 999999] Added po 1 minuti: [/color] [/size] Žal v Format Protel. Prosimo, upload

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back