PCB design v Mils (palec) ali je MM?

čeprav sem kitajski inženir, sem uporabo mils, ker čutim mil enota je enostavno in priročno. Lep pozdrav [quote = Ash488] Za oblikovanje ¨ mm · in za proizvodnjo · mils °. Regards. [/Quote]

Jaz prešli na mm pred nekaj leti, ko več kot 50% sestavnih delov na krovu, kjer Metric. Na moj novejše deske 99% so metrični zato njeno ni brainer.

v podrobnosti, moramo uporabiti mils, na primer za sledenje širine lahko uporabimo 7 mils, svoje enostavno kot klic "0,1778 mm", vendar v komponento urejanja (decal urednik) lahko definiramo višino in širino komponento milimetrov ( tj. 3cm X 4 cm je preprosto kot "mils 1181 x 1574 mils)

Za komponente uporabljam kar je najbolj smiselna za tip sestavnih delov, delam naprej. Uporabljam mils za vse ostalo (Hard navado, da bi prekinil)

To je vse do datoteke Gerber, ki so ameriški. PCB design poteka v mils. Min 8 skladbo ti je lažje razumeti, kot 0.something mm. Prav tako je lažje postavitev na 100 tisoč mreži, kot je na mrežo 1 mm. Board mere v mm, oblikovanje datotek v mils!

Sklep, da izberejo, ali mils ali mm je samovoljno, to je odvisno od vas. Kar se mene tiče, sem uporabo mils, ker večina Ic, sem uporabo, so določene v mils.

Uporabljam mil v vseh mojih modelov, saj Gerber in NC drill datoteko uporabljate mil / palec.

To je vedno priporočamo, da delo v enotah, kot MILS v PCB krovu z 0 decimalke. Ko na delo v MM? če Fizično Symbol (Foot-Print) list je dal v samo mm in dn't presegati 2 decimalki

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back