PCB design v Mils (palec) ali je MM?

HI, sem normalno uporabo mm, da se sestavine, in da moj meritvah (PCB velikosti, gumbi mesto, LED mesto, ...). Za izgradnjo nove odtisa mesto skladb, ..., normalno uporabljam mils, vendar mislim, da je vprašanje, vlak ... NeuralC

[Quote = tobs] Izbor enot je tudi neke vrste izbor kaj natančnosti, kar potrebujete. izbiro MM, MILS, UM (mikrometer) in ustrezno količino decimalnih mest vam bo dala niti nemoteno delovanje ali ves čas veliko napake zaradi zaokroževanja, ki lahko vplivajo na vaše delo veliko. na primer delo v Allegro z MILS in 4 decimalke bo ves čas vam autovoid oblik vam lepe rezultate, Allegro se preusmerja vsak X / Y lokaciji v notranjo vrednost zbirke podatkov (neodvisno od MIL, MM, UM), ki povzročajo zelo Pogosto zaokrožite napake ... Tobias [/quote] isto stvar ne PADS!

[Quote = cozkan] mils je tako standart, ker vseh komponent, velikosti in zatiči so povezane mils. [/Quote] Ni novih BGA je, QFN je, Lok na IPC, je vse, na katere se sklicuje mm.

[Quote = cyberrat] uporabljam MM za namestitev kritičnih elementov, kot so pregled krovu, vgradnje luknje, itd, da ne bi dobili napačen vrednosti, mehanske risbe so vse v mm zdaj. Uporabljam tudi MM pri ustvarjanju odtis (razen spec je le v ti). Potem sem ti uporabljajo pri dajanju in usmerjanje. Kot je za industrijo gibljejo več kot v MM, oh ja, kot bom jaz verjamem, da ko se dejansko zgodi. Samo zato, ker industrija spolno prenosljivih bolezni želijo, da se ne pomeni, da bomo. LONG LIVE INCH! : D [/quote] Vem, kaj čutite in razumem. Ampak ne skrbite, če me prihajajo iz metričnih način življenja mi je uspelo začeti z delom in računam na 8 za, 16 ali 32 je ... in Inch boste naredili veliko bolje od mene ehrn gibljejo v metričnih svetu: samo štetje v 10 je, ali ni to super????

Uporabljam mil kot enota v PCB design, saj je proizvodnja PCB tovarno večinoma uporabljajo mil.

Mill je bil tako pogosti danes, čeprav mm je tisto, kar bi morali biti z uporabo v tej državi, vsi pa še vedno sprejemajo Angleški način meritvah. Poleg tega je to, kar se odločite za uporabo, tako deluje, in naša orodja zdi, da nimajo težav ravnanje teh enot.

Uporabljam tako mils in mm.mils Ko rišem in blazinice mm, ko sem `m izdelavo pcb.Using mils ali mm odvisna samo od manifacturer` s opremo, saj je večina podjetij, s katerimi sem delal želite drill datoteko, ki se v mils .

To res ni važno vreme načrtujete v mils, mm ali nog. Edina stvar, ki zadevah je, da so merske enote so očitno za vsakogar, ki je za njihovo uporabo in upoštevajte vse tolerance omejitve. Vse pomembne eda in cam pakete lahko pretvorite med rednimi merske enote. Torej, ne glede na oblikovanje ti je všeč in na koncu pretvorite da ugaja, če vaše stranke.

hi uporabljam mm med ustvarjanjem komponenta slinavke odtise, ki so 0,5 mm, 0,65 mm, 1 mm narazen in uporabo mils, medtem ko jih usmerjanje disdavantage s kombinacijo obeh enot je, da boste imeli ex pogovor o napaki, mil ima točnost 5: 2, kjer lahko v mm pojdite na 02:04 Allegro zdaj, ne bo vam omogočajo, da spremenite natančnost več kot 2 mesti za mils. (Lahko jo preglasijo z določitvijo param drawing_4mils v uporabniškem preference) točka je, če spremenite enote, zdaj in potem bo vaši podatki so inconistant meritve vzdolž krovu. ena dobra praksa uporaba mm za ustvarjanje komponento in mil za postavitev plošče glede

oba sta ok! i uporabo MM, hkrati pa slinavke tisk, MIL medtem ko postavitev

Za načrtovanje ¨ mm · in za proizvodnjo · mils °. Regards.

Uporabljam mils. Nekateri proizvajalci uporabljajo milimeters za komponento dimenzije v njihovih obrazcih. V takih primerih sem pretvoriti MMS na mils (z roko / glavo / kalkulator 8), nato pa uporabite mils mere za nove komponente v knjižnicah. Oh sem skoraj pozabil, da sem govoril o ORC * d.

hi vse, kar je happenig je prehodno obdobje od mils do mm, vendar še vedno večina ljudi (vključno z mano), ne krovu postavitev v mils. Mani

Moja izkušnja mi pravi, da je večina čipi, izdelani v mil, in da bo lažje za vas, da ste lastnik stopinje v mil je. Tudi prehod iz mil, da mm ni težko doseči, na ta način to ni tako nepomembno, kakšne ukrepe boste uporabljali.

hi u lahko uporabite katero koli enoti v skladu z ur udobje, temveč zavarovati želeno enoto, ki jih priporoča izdelovalec ur v času končne generacije Gerber. pomeni, medtem ko v fazi načrtovanja PCB za tresenje ugodnosti lahko u uporabo mils. medtem ko bi decal izberite enoto, glede na enoto, navedene v obrazcih. prilagodljivi Nikhil

Res ne razumem, zakaj ljudje uporabljajo palcev in MILS. Ali ni SI enote km, m, mm, hm? Torej, zakaj ne uporabljate palca? Vem, da ZDA je vožnja za promet, vendar za to, kar so standardi? Ali je 3 / 8 palca bolje undersant kot 9,5 mm? Mislim, da ne ... Problem programov pretvorbo mm do mils je zato, ker so narejeni v ZDA. Mogoče evropskimi pretvorbo interno mils na mm! : D In zakaj si fantje pravijo, 0,90 nm odskočna ali 13um in ne mils X? Mislim, da bi vsaki uporabi enak standard. In kaj je 1 inche? Ali je to bolj naravno kot mm? Dolžina inche o tem, kdo, moj prijatelj?

Včasih sem mils, svoje enostavno za pripravo komponent stopinje! Jaz sem govoriti iz Brazilije in mislim, da je večina oblikovalcev pcb tu uporabo mils ... Gorkin.

Za PCB postavitev in sledenje poti, ki ga uporabljam mil, ker proizvajalec PCB normalno se nanašajo na ta standard. Za sestavni del ali izdelavo odtisa, ki ga uporabljam mm ali palca, ker večina lista uporabe teh standardnih meritev pri njihovem oblikovanju. Za debelino PCB ali kup-up design, normalno vse stroje unča, kjer je standardni proizvajalec PCB nanašajo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back