PCB design v Mils (palec) ali je MM?

P

p!six

Guest
Hi All, sem bil začuden, če ste fantje / dekleta: lol: bo vaše deske v milimeters ali v palcih ali morda kombinacijo obeh svetov. In kakšne so vaše izkušnje in morda imate nasvete? / P! Šest

Večina mils uporabo, ker se za thats običajnih DIP IC je pot. Ampak Če si se z uporabo novejših 2mm smola dele, nato pa uporabite mm

Biti nacionalist, in kot skupni standard ukrep v moji državi temelji na meter, sem seveda pretvori vsak centimeter na osnovi vrednosti na milimetrov in ga uporabljajo v mojem CAD-orodje, ki je bil Cadstar v tistem času. Če bi le vedel bolje v tem času ... To posebno orodje (kot tudi nekaj drugih, sem prepričan!), Notranje pretvori vrednosti i milimetrov do palca na osnovi vrednosti (mils), in ker je to neizogibno daje zaokrožijo napak, sem imel ogromno dela pri pridobivanju vse, da videti, kot sem želel. Moje svetovanje je, da tudi, če menite in hodi i milimetrov, za uporabo palčni na osnovi vrednosti (mils), ko boste storiti vse delo v programu EDA-CAD, se je shematičen ali postavitve (zlasti postavitev!). Prav tako vezje vozilu oblikovalci bolj verjetno kot ne, imajo vaje v mils, ne v milimetrih. Torej, tudi takrat, ko se jim je poslala drill-datoteke za vezje vozilu, so zaokroži drill velikosti mils, in ki lahko povzroči premajhne velikosti razdalja za blazinice in številnih drugih nepredvidenih napak. Pim

Vedno sem uporabo mils. Ampak jaz sem v Severni Ameriki in mm nikoli zares prišel tukaj. Vsi prodajalci se ukvarjam z za mils PCB uporabo dela.

Tukaj v mojem podjetju (center / južni Evropi), ki jih uporabljamo vedno mils in to je cenjeno (včasih prisiljena) iz konstruktorji PCB. Poskušali smo za nekatere posebne aplikacije za uporabo mm, vendar smo vedno našli težave s podjetji prodajajo PCB. BTW Vem, da vse družbe, v mojem mils uporabo območja. Mandi

Merske enote, je treba vzpostaviti tako, da so enake, kot da je potrebno za proizvodnjo plošče (photoplotter, drill equip. Itd)

Hi, Most Mils uporaba - ki je 1 / 1000 palca. Se vam bo zdelo zelo enostavno, ko začnete delati z mils. Razlog za to je zato, ker je večina compnents PCB knjižnici so tam komponento v mils in tudi listi so v mils kot bolj convinient način. Jaz bi vam predlagam, čeprav ste jo uporabite, da začnete uporabljati mils in ne mm - milimeters. Razlog za to je zato, ker se vam bo dobro hubits od začetka. In tudi to je odvisno Mislim, da če želite, da se v tem poslu že dolgo časa ali pa je kratek projekt nikoli manj, če gre za kratke ali dolge nikoli ne boste vedeli, ko jo potrebujete, zato je bolje, da jo uporabite mils. Uživajte, Tibi

Hi, mil je bolj naravno, saj se odtis večino sestavnih delov "je opredeljen v mils.

1000 mils = 1 cm. 25,41 milimeters (mm.) = 1 cm. 39.354584 mils = 1 mm. draftly 40 mils = 1 mm.

Jaz nikoli ne uporablja, dokler mils začel delati PCB:), vendar je vredno njihovo uporabo, se mi zdi bolj udobno za delo z, in zdaj sem celo lažje. Vendar pa obstaja problem, ko govorimo z ljudmi, ki deluje v mm, se za pretvorbo vse v glavi, vendar še vedno je dobro uporabo mils (razen če so stopinje spremeni v mm): D

Sem bil z uporabo mils odkar sem začel postavitev PCB. Prihajam iz metric države. Včasih sem obeh sistemih, sedaj sem se preselil v ZDA in bom prešli na metrični in sem pomagala moji mehanske fantje za to. Vse stvari je iz morja več kot zdaj in ki jih uporabljajo metrične. Če potrebujete, da začnete svoje knjižnica bo vam predlagam, da to storite v metričnih enotah. V nekaj letih bo vse metric, tudi v ZDA. Poglej IPC, evrything je metričnih v svojih knjigah. Razumem, da je sprememba v ZDA se bo res težko. GOMETRIC

To ne bi važno, kaj enot, ki jih uporabljate, CAD sistemov upošteva pretvorbo in bi morali biti sposobni delati v obeh ali prehod iz ene v drugo, da oblike vhodnih knjižnico. Sprednji konec orodja, ki jih uporablja funkcionalnih blokov zračnega prostora odbor Enako bodo storili. Phil 8)

Vse Industrija je prehod na mm Glej: hxxp: / / www.pcbstandards.com

Izbor enot je tudi neke vrste izbor kaj natančnosti, kar potrebujete. izbiro MM, MILS, UM (mikrometer) in ustrezno količino decimalnih mest vam bo dala niti nemoteno delovanje ali ves čas veliko napake zaradi zaokroževanja, ki lahko vplivajo na vaše delo veliko. na primer delo v Allegro z MILS in 4 decimalke bo ves čas vam autovoid oblik vam lepe rezultate, Allegro se preusmerja vsak X / Y lokaciji v notranjo vrednost zbirke podatkov (neodvisno od MIL, MM, UM), ki povzročajo zelo Pogosto zaokrožite napake ... Tobias

Dragi prijatelji Videl sem narediti projekt za IBM, Applied Material, ameriški Predator, HP, ... vse mils podjetja uporabljajo pri svojih design, vendar v Evropi uporabo mm, na Japonskem in uporaba Micron mm. vse, kar je odvisno od vaše stranke, ko pa U uporabo enoto, je potrebna U skrbijo tolerance z uporabo Unit U. Best Regards Concat

moj nacionalni standard saya mm, vendar vse PCB proizvajalci vztrajajo na skočnega sklepa mils

Odvisni od odtisa pitch.If picth uporabo mm Uporabil bom mm ali uporabim mil.

Uporabljam MM za namestitev kritičnih elementov, kot so pregled krovu, montažne luknje itd, da ne bi dobili napačen vrednosti, mehanske risbe so vse v mm zdaj. Uporabljam tudi MM pri ustvarjanju odtis (razen spec je le v ti). Potem sem ti uporabljajo pri dajanju in usmerjanje. Kot je za industrijo gibljejo več kot v MM, oh ja, kot bom jaz verjamem, da ko se dejansko zgodi. Samo zato, ker industrija spolno prenosljivih bolezni želijo, da se ne pomeni, da bomo. LONG LIVE INCH! : D

Uporabljam mil, mislim, da uporaba katere enota ni impadent!

mils je tako standart, ker vseh komponent, velikosti in zatiči so povezane mils.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back