R
rajo
Guest
Hello! RF ni ravno moje področje OD strokovno znanje in izkušnje, vendar sem upal, da bo obraz, ne da veliko težav. Jaz sem načrtovanju 433MHz kratke povezavo razpon radio, in želim, da bo zaposlilo vgrajeno anteno PCB. Našel sem nekaj splošno uporabo opozarja na net, vendar še vedno mi ni ne vem kako določiti mere za dana antene in vzorec. Še nisem videl nikjer. Ja, vem, to so le grobe ocene, vendar sem še vedno potrebujejo nekaj napotkov, mesto za začetek in smeri, da spremenite stvari, če kaj gre slabo. Rad bi specificallu zaposlujejo strukturo, sem pa videl, ti anteno zanke, kjer so vse komponente so v sredini PCB, antena kar obroč okoli njega. Ampak, brez izračunov sem našel ... Bi lahko kdo točka mi je, da ustrezno priročnika ali projekt vodnik? Preveril sem večino mest, vezanih na forumu. Ali sem zamudil nekaj ali pa ni tisto, kar sem res potrebujejo veliko pomaga vnaprej [size = 2] [color = # 999999] Dodano po 15 minutah: [/color] [/size] Pravkar sem videl, da sem na tak način, zamujeno forum. Ali je mogoče administrator, da se premaknete topis, da je primerno, antena, forum? Brez shitlisting, upam