OverCon v Encounter, nujno!

D

david_zheng

Guest
Spoštovani,

Prosimo, preverite svoj zastojev analize projektiranja kot spodaj, overcon od ME2 izgleda zelo resno, in po svetovnem / pot podrobno, število DRK vios več kot 5K,
kakovosti poti je zelo bad.my vprašanje1> zakaj so tako mnogi OverCong v ME2?medtem ko OverCon nekaterih drugih kovin so zelo nizke, kako nadzorovati OverCong za določen sloj kovine v design?
2> kakšnega drugega razloga bo vpliv OverCong, floorplan?ali drugi?kako rešiti oziroma?

Hvala in pozdrav,
david
Oprostite, vendar morate prijavo na ogled te priloge

imaš 5 ali 7 kovin na voljo?
Metal2 se uporablja za pogon STD celico?

kaj je vaša std gostota celic?

RCA je napisal:

imaš 5 ali 7 kovin na voljo?

Metal2 se uporablja za pogon STD celico?kaj je vaša std gostota celic?

ne verjamem orodje bo uporabila zgornjo plast kovine, da se določi anteno?ali pa raje diode vstaviti.

to ste uporabili pravi techno datoteke, da z std prodajalec celice?nekaj časa std prodajalec celice spremeniti bit trase, da bi ustrezal njihovi STD faktor celice, optimizirajo sledenje poti na voljo.

RCA je napisal:

ne verjamem orodje bo uporabila zgornjo plast kovine, da se določi anteno?
ali pa raje diode vstaviti.to ste uporabili pravi techno datoteke, da z std prodajalec celice?
nekaj časa std prodajalec celice spremeniti bit trase, da bi ustrezal njihovi STD faktor celice, optimizirajo sledenje poti na voljo.

ste pregledov, če STD celice prodajalec tudi techno datoteke LEF?

Hi,

Mislim, da je zelo težko popraviti zastojev le na nekatere plasti kovine temelji le na statistiki.To je bolj intuitivna, da se določi glede na področje, npr gostote nadzora umestitve, ustvarite usmerjanje poti.

Moja domneva je, da zastojev na Metal 2 je posledica vertikalne povezave s standardno zatiči celic.
Poskusite buffering standard celic, tako da imajo nekaj prostora med njimi vodoravno (recimo 10% velikosti najmanjših inverter).

To je, kot so ustvarjanje halo na levi in desni za makro, ampak, vam je na standardnih celic (preverite pri prodajalcu orodje, kako to storiti).Jaz sem ob predpostavki, da svojo moč na tleh ograje na Metal 1 za standardne celice vodoravno dogaja.

Lep pozdrav.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back