Osnovni podatki o programiranju MSP430

R

rabin2801

Guest
hi, i želite uporabiti MCU za avtonomno robotiko. Zdaj jaz raba AVR za ta namen. Bt se r voljo in tooooooo drago. In sem našel MSP430 r poceni in zelo učinkoviti. Torej, mi plz hlp spodaj temah. 1.Which MSP430 ADC čip ima 1, 2 PWM, 2 I / O PORT. 2.What je prevajalnik C za to in kako razumeš? 3.demo programa. 4.ISP programer? 5.UART bootloder voljo? 6.extra nasvete? :p

Pridobite si TI Launchpad le v višini 4,3, kar deal!! Vse, kar morate vedeti o MSP430 se nahaja tukaj: [url = http://processors.wiki.ti.com/index.php/MSP430_LaunchPad_% 28MSP-EXP430G2% 29 DCMP = launchpad & štabi = Ostale + OT + launchpadwiki?] MSP430 LaunchPad (MSP-EXP430G2) - Texas Instruments Embedded Procesorji Wiki [/url] Upam, da to pomaga

Zdravo kolega, sem rabil IAR kot IDE za program MSP430, si lahko prenesete iz ti isti spletni strani svojega avtocesta. Uporaba FET (Field Emulation Tool) za program upravljavca USB preko JTAG.you bolje kupiti z naročilom v ti sami spletni strani.

Zdravo kolega, sem rabil IAR kot IDE za program MSP430, si lahko prenesete iz ti isti spletni strani svojega avtocesta. Uporaba FET (Field Emulation Tool) za program upravljavca USB preko JTAG.you bolje kupiti z naročilom v ti sami spletni strani.
Živjo, želim ti veš, da je "IAR" je enostavno, kot "AVR studio , winAVR "? bcoz jaz nikoli ne uporabljajte IAR prej.

Živjo, želim ti veš, da je "IAR" je enostavno, kot "AVR studio, winAVR"? bcoz jaz nikoli ne uporabljajte IAR prej.
Če ste sposobni v C ne sme vas moti. BTW, IAR je prav tako dobra.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back