ORCAD knjižnice

M

mr_byte31

Guest
Delal sem na ORCAD 10, vendar sem ugotovila, da je nekaj delov, kot so atmega8538 in drugih ni bilo mogoče najti hočem knjižnice, da jih prenesete iz neto in jih dodajte v moje knjižnice lahko kateri koli organ pomaga?

Sem imel isti problem s PIC, in nisem mogel najti mesto za prenos knjižnice. Sem končal izdelavo lastne knjižnice, ampak sem tudi začela skupina Yahoo namenjen izmenjavi OrCAD knjižnice http://groups.yahoo.com/group/orcadexchange/ . Vabljeni, da se pridružijo. Knjižnice so v "files" oddelku. Lahko se knjižnica iščete je tam. Če ni, lahko objavljajo zahtevo - lahko nekdo ima. Na zdravje, Kender

hvala za pomoč, ampak ko sem delal z 16f84a jaz ne bi mogla uporabljati svojih Vdd ali VSS jih canot povezana nato kako jih lahko conect?

[Quote = mr_byte31] hvala za pomoč, ampak ko sem delal z 16f84a jaz ne bi mogla uporabljati svojih Vdd ali VSS jih canot povezana nato kako jih lahko conect? [/Quote] moč zatiči so verjetno tam, oni so samo neviden. Z desno tipko miške kliknite na element in izberite Nepremičnine ... v meniju. V lastnosti, bi bilo treba področje Power zatiči vidni . Če jo preverite, bo Vcc in GND zatiči postanejo vidne.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back