Opamp karakterizacija na ravni sistema

A

analog_prodigy

Guest
Zdravo prijatelji, imam eno težavo. Imam že en opamp, za katerega sem preveril pridobili, UGB in faza marže. vse je v redu, ker sem dal signal, 1V ac za eno vhod (DC pristranskosti napetost na dveh vhodov) in pa ac analizo. Zdaj je moj opamp uporablja v veliki krog, ki ima drugačne bloke, kot so predsodki, obremenitve, in dodatno vezje. lahko naredim ac analizo mojega opamp na tej ravni sistema? če je tako, kam naj dam svoj ac 1V vhod (ker sta dve vhodni vozlišč že priključeni na nekje v veliki krog) Prosim, pomagajte mi v zvezi s tem. [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 3 ure 40 minut: [/color] [/size] Hi, sem dobil rešitev, kot je ta. i izračunani skupni kapacitivnosti izhodno vozlišče izkušeni. sem dal isti kot kapacitivnosti obremenitve in test je kot posamezne opamp. Upam, da postopek je pravilen

[Quote = analog_prodigy] Zdravo prijatelji, imam eno težavo. Imam že en opamp, za katerega sem preveril pridobili, UGB in faza marže. vse je v redu, ker sem dal signal, 1V ac za eno vhod (DC pristranskosti napetost na dveh vhodov) in pa ac analizo. Zdaj je moj opamp uporablja v veliki krog, ki ima drugačne bloke, kot so predsodki, obremenitve, in dodatno vezje. lahko naredim ac analizo mojega opamp na tej ravni sistema? če je tako, kam naj dam svoj ac 1V vhod (ker sta dve vhodni vozlišč že priključeni na nekje v veliki krog) Prosim, pomagajte mi v zvezi s tem. [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 3 ure 40 minut: [/color] [/size] Hi, sem dobil rešitev, kot je ta. i izračunani skupni kapacitivnosti izhodno vozlišče izkušeni. sem dal isti kot kapacitivnosti obremenitve in test je kot posamezne opamp. Upam, da postopek je pravilen [/quote] po analizi ac, lahko uporabite prehodni analize dvakrat pogledat. skupna kapacitivnost izhodno vozlišče izkušeni se lahko uporablja kot tovor. ampak prehodne analize je še vedno potrebno.

lahko cut zanke na vaši op vhod nato dodamo veliko r (približno 1GOhm) jih povezati, nato dodamo veliko c (okoli 1F), da op vhod, da vaš ac1v na drugo stran od zgornje meje, potem lahko zaženete vaš ac simulacija

Mislim, dal vse kondenzatorji na izhodu je dovolj, vendar ni potrebno v mnogih primerih.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back