Odstranjevanje High Frequency Nihanje na RF Power ojačevalnik

X

xeratule

Guest
Hi,

Jaz sem oblikovanju ojačevalnik delovne moči na 2,6 GHz.Poskušam pristranskosti vezja v mojih letih delovne točke, ki bodo možganov 160mA tok.Ko začnem povečanje napetosti vrata počasi odteka trenutno normalno do 60mA.Potem je nenadoma skoči čez 300 mA ali karkoli sem pustil.Ko sem merjena proizvodnja modela ne vidim vsak signal.Toda zelo visoko signal na približno 2.26GHz, medtem ko sedanji skok začne.Mislim, da niha.Kako lahko odstranim, da so visoke frekvenca nihanja?

Hvala vnaprej.

Ste analizirali napravo za stopnjo stabilnosti?Lahko se zgodi, da del potrebuje dodatne ukrepe za zagotavljanje stabilnega delovanja.Prav tako je lahko težave, ki jih povzroča vaše preskusne setup in postavitev.

Naredila sem simulacijo stabilnost in to je ok.Zdi se, da stabilna na vsaki impedanc izhod vhod.

Tukaj je dodatne informacije.Ojačevalnik je LDMOS MRF6S27015GNR1.I običajno uporabljajo test vod naprave.I preoblikoval impedanc združljiv z mojim izolacijsko snov fr4, 1.6mm debelina kjer preskusni krog je bil zgrajen v taconic RF-35 0,030 "debelina materiala. I izvrtane luknje 1.8mm diametered in uspelo najti stik zgornjih in spodnjih plasti s spajkanjem iz bakrene žice, skozi njimi.

I vpeti LDMOS s pasivnim hladilnikom za PCB.Če ne, potem lahko vidim 160mA možganov trenutno brez nihanja, vendar ni stabilna na tej točki.Drain trenutno nenehno povečuje s temprature.

FR4 je lahko problematično pri tej frekvenci.Sem ga porabil približno 1.6GHz, vendar z 0.8mm debeline.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back