Odmerek Analog IC Design & Layout ima dobro prihodnost?

Makeing mix signal, postavitev oblikovanje isnot enostavno delo ....

da je težko najti službo, ko pa si ga dobil, to je res dobra :)

[Quote = master_picengineer] [quote = izye] [quote = raduga_in] [quote = sp] haha ​​... to je samo poligoni in poligoni ... [/quote] in veliko razmišljanja, da poskrbi v skladu s fiziko procesa .. [/quote] ja .. za mene, svoj ne le poligon .. ko prideš na vrh celice, je bo večji izziv .. Postavitev oblikovalec potrebuje danes .. Lahko imaš dobro prihodnost ... In poskusite tudi vezje zasnovo, če želite bolj bolj n bolj zahtevno delo .. [/quote] Zdravo, mislim, avtomatska generacija postavitev z CADs je prihodnost! [/Quote] Jaz ne mislim tako. Postavitev analognega vezja je komaj spoznal s CAD. Včasih morate speacial postavitev, ki lahko le ustvarijo sami. [Size = 2] [color = # 999999] Dodano po 3 minutah: [/color] [/size] Pravzaprav EE ni dobro velik, da bi veliko denarja. EE inženir, je zaposlen in vezani.

Jaz sem študent tudi učim analogni IC design v upanju najti dobro delo!

Auto analogni postavitev bo nadomestil ročno postavitev v prihodnosti po mojem mnenju.

rikie_rizza, Všeč mi je vaš predlog, čeprav je že prepozno za mene!

[Quote = gpwu] bo samodejno analogni postavitev nadomešča ročno postavitev v prihodnosti po mojem mnenju. [/Quote] nekaj standardnih knjižnic celice so v digitalni IC? mesto / pot izkoristka je problem tudi za digitalni IC zdaj

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back