Odmerek Analog IC Design & Layout ima dobro prihodnost?

C

cannavaro777

Guest
Jaz sem student.I sem sooča z vprašanjem choising job.I kot Analog IC Design.It je dobro delo?

Zdravo, To je dobro delo only.but u preučevali tudi pri številnih projektih VLSI.do temelji na želji ur

Do zdaj problemi, kar sem jih spoznala v moji IC vedno nekaj odnos z analogno obliko. To je zelo zelo pomembno.

Če imate interes, potem pa za analogni zasnove, če samo iščejo možnosti zaposlitve naredite nekaj tržnega študijo. Analogni je nedvomno zelo dober polje pa dobili v njej ni enostavno na vse. Večina delovnih mest v industriji so digitalni domeni ..

lahko storite na mesec postavitev nato poskusite, da bi odločitev.

[Quote = renwl] lahko storite na mesec postavitev nato poskusite, da bi odločitev. [/Quote] haha ​​... to je samo poligoni in poligoni ...

[Quote = sp] haha ​​... to je samo poligoni in poligoni ... [/quote] in veliko razmišljanja, da poskrbi v skladu s fiziko procesa ..

[Quote = raduga_in] [quote = sp] haha ​​... to je samo poligoni in poligoni ... [/quote] in veliko razmišljanja, da poskrbi v skladu s fiziko procesa .. [/quote] ja .. za mene, svoj ne le poligon .. ko prideš na vrh celice, je bo večji izziv .. Postavitev oblikovalec potrebuje danes .. Lahko imaš dobro prihodnost ... In poskusite tudi vezje zasnovo, če želite več več n bolj zahtevno delo ..

Ali res mislite, da je dodiplomski potrebno biti dober layouter?

analogno je res dobra za področje boste sodelovali, boste zelo zanima it.but ko boste našli svoje delo, bo veliko problemov, ki jih boste našli digitalni študenti bodo imeli več kot oppotunities analognih podjetja.

[Quote = izye] [quote = raduga_in] [quote = sp] haha ​​... to je samo poligoni in poligoni ... [/quote] in veliko razmišljanja, da poskrbi v skladu s fiziko procesa .. [/quote] ja .. za mene, svoj ne le poligon .. ko prideš na vrh celice, je bo večji izziv .. Postavitev oblikovalec potrebuje danes .. Lahko imaš dobro prihodnost ... In poskusite tudi vezje zasnovo, če želite bolj bolj n bolj zahtevno delo .. [/quote] Zdravo, mislim, avtomatska generacija postavitev z CADs je prihodnost!

Seveda pa ima dober future.But se bo tudi, da se prilagodijo na spremembe, kot je prehod iz vakuumu cevi do tansistors, bo tudi transite iz tranzistorjev, da se kaj drugi.

[Quote = samostojni] Seveda ima dober future.But se bo tudi, da se prilagodijo na spremembe, kot na primer prehod iz vakuumu cevi do tansistors, bo tudi transite iz tranzistorjev, da se kaj drugi. [/Quote] To je težko zgodilo ... če je nova tehnologija, zdaj moramo to vedeti že :)

da ne bodo odpravljene. če imate ozadje na analogni zasnove potem bi digitalni lažje.

Dragi SP, Analog Postavitev ni polggon pritiskom ... vaše razmišljanje je popolnoma narobe ... če u predstavljate ur plasti (postavitev poligoni) s fizično, potem je intresting.

Hiiii bo za analogni avtomatizacije postavitve težko. Zaradi svoje ne samo povezuje b / m 2 točki, je treba tako veliko dejavnikov, kot so usklajevanje, sklopke itd Tj, zakaj Analogni postavitev je umetnost. Postavitev oblikovalec mora vedeti, kaj se dogaja v notranjosti .... S spoštovanjem, Analayout.

Mislim, da ima dobro prihodnost, če se osredotočite na kvantno elektroniko, to je prihodnost oblikovanja srečo IC

Moje mnenje je, da analogni bo spremenila, vendar je še vedno dober future.For naših študentov in inženirjev, se moramo pripraviti na te changs kot quatum in molekularne elektronike.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back