območju od RFID

R

rectifier

Guest
Hočem vedeti, kaj faktor ne paleto RFID odvisni? tudi jaz želim začeti projekt o RFID in rabim največji doseg, tako da lahko kdorkoli povej mi največjo dosegljivo območje za aktivne in pasivne oznake za podrobne informacije ...

Preberite razpon je definiran kot največje razdalje ommunication med čitalcem in oznako. Bere območju značilnih pasivnih RFID izdelkov se razlikuje od približno 1 cm na 1 meter, odvisno od konfiguracije sistema. Preberite obseg naprave RFID, je na splošno vpliva naslednjih parametrov: a) Frekvenca delovanja in učinkovitosti antene tuljav b) Q vezja antene in tuning c) usmerjenost antene d) Vzbujalni tok in napetost e) Občutljivost sprejemnika f) Coding (ali modulacija) in dekodiranje (ali demodulacijska) algoritem g) Število bitov podatkov in odkrivanje (interpretacija) algoritem h) Pogoj iz delovnega okolja (kovinski, elektro hrup), itd Z dano frekvenco, zgoraj navedeni pogoji (a - c) so povezani z anteno konfiguracijo in tuning vezje. Pogoji (d - e), določi krog topologija bralca. Pogoj (f), se imenuje komunikacijski protokol pripomočka, in (g) se nanaša na firmware program za razlago podatkov. Ob predpostavki, da naprava deluje pod določenim pogojem, je prebral vrsto naprave v veliki meri vpliva na delovanje antene tuljave. Vedno je res, da se več bere območju pričakujemo tudi z večjo velikostjo antene.

Zdravo, imate različne vrste pasivni kartice RFID vse temeljijo na različne tehnologije. Imate CARDS BLIŽINO za 125 KHz in 13,56 MHz, ki temelji na ISO14443 razdalji max: 4 upto 10 cm (MIFARE 13,56 MHz) Imate tudi CARDS VISINITY za 13,56 MHz, ki temelji na ISO15693 upto 1 meter MAX. Imate tudi 914 MHz in 868 MHz kartic, ki lahko deluje na razdalji 10 metrov ali več! .. Prav tako so pasivne kartice. zadeva, Paul.

sem rabil caliso temelji na ISO15693 so claming 1 meter max, ampak sem dobil samo 10 cm

Nex dokumentov vsebuje vse informacije, ki jih potrebujete, ko ste začeli z RFID. Osnove in dodatne informacije. UHF od 860-930MHz (ISO / IEC 18000-6), ki ima višji obseg! S spoštovanjem!

Ali je mogoče oblikovati z RFID 2000m območju? Kako? Kdorkoli prosim ....

2km razpon v RFID? Umm ..... Ni res! (Niti UHF, da kolikor mi je znano).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back